Dersizle Forumları

Full Versiyon: maillerimi açamıyorum..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben msn ye girebiliyorum fakat gelen mailleri açamıyorum daha doğrusu hotmaili açmıyo. live yapın falan diyo ayarlardan gizlilikten sitelere live ekleyin falan diyo yapıyorum fakat tanımıyo o adresi. sizce ne yapmam gerekiyo format falan atsam düzelirmi...yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
banu Demişki:

arkadaşlar ben msn ye girebiliyorum fakat gelen mailleri açamıyorum daha doğrusu hotmaili açmıyo. live yapın falan diyo ayarlardan gizlilikten sitelere live ekleyin falan diyo yapıyorum fakat tanımıyo o adresi. sizce ne yapmam gerekiyo format falan atsam düzelirmi...yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

hocam klasik görünüm ile devam edin diye bir uyarı çıkıyosa ona tıklayın muhtemelen açılacaktır...
miralay_17
MSN Hotmail ürününe geri dönmek için:

1. Windows Live Hotmail giriş sayfasının sağ üst köşesinde Seçenekler'i ve sonra Diğer seçenekler'i tıklatın.
2. MSN Hotmail'e Geç'i tıklatın.
3. Geri dön'ü tıklatın.
4. Görüşlerinizi bildirebileceğiniz bir ankete katılmak istiyorsanız, her soru için bir yanıt seçin ve bir sonraki anket sayfasına geçmek için İleri'yi tıklatın. Anketi tamamladıktan sonra, Anketi Gönder'i tıklatın. Hemen MSN Hotmail ürününe dönmek istiyorsanız ve ankete katılmak istemiyorsanız, Hayır teşekkürler, anketi yanıtlamakla ilgilenmiyorum seçeneğini tıklatın.

Windows Live Hotmail ürününün tam sürümünden klasik sürümüne geçmek için:

1. Windows Live Hotmail giriş sayfasının sağ üst köşesinde Seçenekler'i ve sonra Diğer seçenekler'i tıklatın.
2. Klasik sürümü denemek için burayı tıklatın bağlantısını tıklatın.

Bunları deneyebilirsiniz, ayrıca hatırladığım kadarıyla Live Mail yüklenmeden Seçenekler menüsü gelmiyordu sanırım, eğer böyle bir durum varsa Javascriptler devre dışı bırakılarak denenebilir..
arkadaşlar sizin dediklerini denedim fakat yine olmadı napıcağımı bilmiyorum kafayı yicem ya...25
bide şunu dene siritan
firefox u bilgisayarına kur,varsayılan tarayıcı olarak ayarla.sonra bir kez daha dene
firefox uda kurdum bilgisayara fakat yine açılmıyo napıcağımı şaşırdım ya ne yapsam olmuyo....25
miralay_17
başka bir pcden girince açılıyor mu?
miralay_17

explorer ise araçlar - internet seçenekleri - güvenlikten ayarları 1 kademe düşürerek dene

sp1 kurabilirsin..

ya evet başka bilgisayarlarda açılıyo ama benim bilgisayarımda açılmıyo senin dediğinide yaptım miralay ama oda olmadı off ya..25
deli_dumru
xp service pack1 i yükledin olmadı mı ya zaman fdisk , format ve yeniden kur (sp1 de dahil).
Sayfalar: 1 2
Referans URL