Dersizle Forumları

Full Versiyon: YARDIM...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[font=Times New Roman][color=navy]
ARKADAŞLAR BEN ARANIZA DAHA YENİ KATILDIM. İSMİM GÜL. OLAYIMI KISACA ANLATAYIM SİZE. BEN AÇIKÖĞRETİM LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM. 23 KREDİM DAHA OLURSA LİSEDEN MEZUN OLUYORUM.BÖLÜM SÖZEL AMA BEN İŞLETME İSTİYORUM. BU SENE ÖSYM SINAVLARINA GİRMEK İSTİYORUM HİÇBİR YÖNDEN ALT YAPIP OLMADIĞI İÇİN BİŞİLER YAPMAYA ÇABALIYORUM ŞUANDA Bİ MALİ MÜŞAVİR YANINDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE İŞE BAŞLADIM. İŞLETME DEĞİLDE BAŞKA BÖLÜM BİLE KAZANIRSAM GİTMEK İSTİYORUM MADDİ AÇIDAN SIKINTILI OLMAMDAN VE TESETTÜRLÜ OLMAMDAN DOLAYI SIKINTILARIM ÇOK. BURDAN DERS ÇALIŞABİLECEĞİM SÖYLENDİ. AMA KONULAR NEDİR NE DEĞİLDİR. NE YAPMAM NERDEN BAŞLAMAM GEREKİYOR BİLMİYORUM. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYOR, HEPİNİZE GERÇEKTEN TŞK EDİYORUM.
miralay_17
valla işi sıkı tutman lazım...burdaki ders videoları bi nebze yardımcı olabilir...
herşeyin temeline inmelisin...üst katlara çıkmak istiyorsun ama zeminin yok düşersin...tırmanma yani nafile...
en baştan başla korkma başını yaparsan sonu kesinlikle gelecektir...
işletme EA'da sözelsin mat nolcak?
işin zor valla sıkı çalış
kilitli. kuralları okuyunuz.
Referans URL