Dersizle Forumları

Full Versiyon: modem klavye sorunu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
sunguralp
modem...

adaptöre kablo eklemesi yaptık babamla 25 düzgün bir şekilde çalışıyordu modem ama artık geliyor gidiyor...bununla bir alakası olabilir mi diye soracağım...

birde paralel telefonla nete bağlanamazsınız diyorlar...bizde 2 sene paraleltelefon olmasına rağmen bağlanmıştık bu aralar bağlanmıyoruz....sebep bu mu??

ben klavyeyi açtım o yandaki kabloları ile uğraştım biraz...sonra kapadım bir daha çalışmadı... nedenini merak ettim...

sunguralp Demişki:

modem...

adaptöre kablo eklemesi yaptık babamla 25 düzgün bir şekilde çalışıyordu modem ama artık geliyor gidiyor...bununla bir alakası olabilir mi diye soracağım...

birde paralel telefonla nete bağlanamazsınız diyorlar...bizde 2 sene paraleltelefon olmasına rağmen bağlanmıştık bu aralar bağlanmıyoruz....sebep bu mu??

ben klavyeyi açtım o yandaki kabloları ile uğraştım biraz...sonra kapadım bir daha çalışmadı... nedenini merak ettim...

adaptöre kablo eklemesi yaptınız fkat doğru şekilde taktınız mı eğer bir kez yanlış taktıysanız gitti o... eğer ADSL ışığ gidiyo geliyo sa hattını kontrol et derim...

paralel ile başlanırsınız aynı hat üzerinden kablo çekersin ikisne bir sonra hattın ana ucunu splitter e bağlarsın modem bağlantısını yaparsın doğru çalışır... splitterşin doğpru çalışıyosa bağlantıların doğruysa bir sorun yok demektir...

klavye bağlantı yeri var orayı kontrol edin klavye açıkken kabloları oynatın eğer b değişiklik varsa kablo bağlantılarınızı kontrol edin...
sunguralp
hmm teşekkürler oğuzhan o zaman şimdi aklıma geldi...
ben diskman'ın adaptörünü modeme takmıştım nolcak diye....zarar mı verdi diye düşündüm de sormak istedim....
sunguralp Demişki:

hmm teşekkürler oğuzhan o zaman şimdi aklıma geldi...
ben diskman'ın adaptörünü modeme takmıştım nolcak diye....zarar mı verdi diye düşündüm de sormak istedim....

büyük bir ihtimal zarar vermiştir...

ben teşekkür ederim...
Referans URL