Dersizle Forumları

Full Versiyon: Macromedia Flash Player
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Slmlar öncelikle.
Benim şöyle bi sorunum var; uzun süre sonra tekrardan Live Space'ime düzenleme yapayım dedim.Herneyse Macromedia Flash 8'le küçük bi yazı yaptım daktilo efektli.Fakat Live Space'imde : "Bu içeriği görüntülemek için en son Flash sürümünü karşıdan yükleyin" yazısı çıkıyor, ben de en az on kere denedim yükledim falan ama bi türlü göstermiyo.Ayrıca bir saatte vardı  flash içerikli olduğu için o da görünmüyor,daha düne kadar görünen şey görünmez oldu yerinde bu yazı var.Düşünüyorum ve bi yol bulamadım.
Sabah Pc'yi açtığım zaman Adobe güncellemesi yapmıştım acaba onla bi alakası olabilir mi yoksa da nasıl hallederiz bu sorunu ??
flash sürümünün en son sürümünü kendi sitesinden indir eğer olmazsa bir önceki sürümünü indir ve onu kur update etme olmazsa update et
En son sürümü Flash 9 ve yükledim kaç kere ama bir önceki sürümü denemeyi düşünemiştim onuda deneyeyim, teşekkürler.
..........
Flash 9'u sildim flash 8 yükledim olmadı üstüne tekrar Flash 9 yükledim oldu,yardımın için teşekkür ederim..
InXs Demişki:

En son sürümü Flash 9 ve yükledim kaç kere ama bir önceki sürümü denemeyi düşünemiştim onuda deneyeyim, teşekkürler.
..........
Flash 9'u sildim flash 8 yükledim olmadı üstüne tekrar Flash 9 yükledim oldu,yardımın için teşekkür ederim..

ben teşekkür ederim...

konu kilitli...
Referans URL