Hocam eline sağlık

ilk katılımı yapmış olayım,bir eşit ağırlık öğrencisi olarak dersizle ailesinden çok memnunum

bende eşit ağırlık...
eline sağlık levent abi...
Ankette bana uyan bir şık yoktu ama ben yine de oyladım.
Tbr'Ler mükemmele ulaşmak için herkes elinden geleni yapıyor

Ankette bana uyan bir şık yoktu ama ben yine de oyladım.
Tbr'Ler mükemmele ulaşmak için herkes elinden geleni yapıyor
Sizi anlıyor ve oylama yaptığınız için teşekkür ediyorum. Elbette, anket türü beklentilerinizden biraz farklı, bunu biliyorum. Ancak, anketin farklı bir öneme sahip olduğunu görmek gerekir.
Tekrar, ilginiz adına teşekkür ederim.
Sayın, Dersizle Üyelerimize;
Düzenlemiş olduğum Genel Ankette, son cümlelerde ifade edilen: "Memnuniyetlik" konusu hakkında düşüncelerinizi, bu başlık altında dile getirebilirsiniz.
Örneğin; Belirtmek istediğiniz bir memnbuniyetsizlik konusu her ne ise, burada açıkça yazabilirsiniz.
Ankette, tekrar gerekli "yeni" düzenlemeler yapılacaktır.
Sayın, Dersizle Üyelerimize;
Düzenlemiş olduğum Genel Ankette, son cümlelerde ifade edilen: "Memnuniyetlik" konusu hakkında düşüncelerinizi, bu başlık altında dile getirebilirsiniz.
Örneğin; Belirtmek istediğiniz bir memnbuniyetsizlik konusu her ne ise, burada açıkça yazabilirsiniz.
Ankette, tekrar gerekli "yeni" düzenlemeler yapılacaktır.
hazırlanan videolarda eksiklik var...konu eksikliği...kısa sürede giderilirse memnun olacağız....

ewt ya...mesala edebiyat yok...bn hiç anlamam edebiyatçı zaaten gıcık....uyuz oluyom dersini bile dinlemek istemiyom...lütfen yardımcı olun...yardımcı olursanız sewinirim.....şimdiden teşekkürler.....