msnde birisi dosya gönderdi kabul etmedim buna rağmen dosya bilgisayara yüklendi..sohbet programı yüklenmiş baktım..silmeye çalıştım olmadı...sonra bıraktım öyle bilgisayarı kapattım...ertesi gün bilgisayarı açtığımda 6 7 tane bilmediğim programlar yüklenmiş,masaüstü arka plan değiştirilmişti...bilgisayar çok yavaş çalışıyordu....bir kaç kez uğraştım ama sürekli pc donduğu için uğraşmak nafile...
sana gönderilen dosya virüsmüş maili tıkladıgında program yüklenmiş iptal etmen bişey değistirmemiş bence sen bir an önce bilgisayarı formatla ve msn sifreni degiştir gecmiş olsun
msnim duruyor hala şifresi aynı girebiliyorum...mail değil msnde konuşurkendi...ben tıklamadım ki birşeye..
sizin birşeye tıklamanıza gerek yok zaten herşey sizin onunla birkez irtibata geçmenizle bitebilir arkadaşlar tanımadığımız kişileri kabul etmeyin ve ettiyseniz bile dosya kabul etmeyin ...
sunguralp senin yapman gereken bilgisayarını bir güzel format la sana virüs bulaşmıştır ve bunu silmen baya uzun sürer en iyisi sen sistemini yenile...
ne biliyim ya arkadaşımdı sözde bide

çok kötü intikam aldı desene... saol co-pilot