06-02-2008, 02:35 AM
Web tasarımı yapmak istiyorum.Ve kesınlıkle bu konuyu ogrenmem gerekıyor ve daha cok baslangıctayım.Ne yapıcagım konusundada bılgısızım.Bana yardımcı olucak arkadaslar benımle msn den irtibata gecerlerse ozelden bana msn lerini atarlarsa yada yardımcı olabılırım dıyen arkadaslara bende atabılırım msn adresimi bu konu hakkında yardımcı olmalarını bekliyorum.Benım ıcın cok acıl ve ogrenmem gerekıyor zor mudur ?Donanım bilgim vardır ve daha once bır cok kez bilgisiyar topladım teknık servis olarakta calıstım fakat bu konu hakkında hıc bılgım yok.Yani bana bu konuda yardımcı olucak kısıler amerikayı baştan keşfetmıyecekler.
Sadece ısın teknıgını ve kafamın takıldıgı yerde yardımcı olsa yeterlidir.Bu arada yardımcı olana arkadasların duacısı olucam sımdıden ıyı gunler saygılar
Bu arada sitedeki html php videolarını ızledım bana ısın tamamını gerektiren ayrıntılı bılgı gerekıyor
Sadece ısın teknıgını ve kafamın takıldıgı yerde yardımcı olsa yeterlidir.Bu arada yardımcı olana arkadasların duacısı olucam sımdıden ıyı gunler saygılar Bu arada sitedeki html php videolarını ızledım bana ısın tamamını gerektiren ayrıntılı bılgı gerekıyor