ben polinom bölmesini anlayamıyorum yapamıyorum diye bir konu açmıştım.ama siz konum yanlış yerde diye kilitlemişsiniz.tarih ya da felsefe bölümüne falan mı açmam gerekiyordu?
öss ye az bir zaman kala insanın psikolojisini bozmaktan başka birşey değil bu yaptığınız.ki ben bu siteye sırf matematiğim düzelsin diye üye olmuştum.dokümanlara pratik yollar diye bir bölüm koyuyorsunuz ama ben polinom bölmesinin pratik yollarını sorduğumda konum kilitneniyor.gerçekten çok tesekkür ederim.çaresiz olmasam gecelere kadar matematikle uğraşmam.buraya dakikalarca yapamadığım soruları yazmam değil mi? yinede hakkı geçen herkese tesekkür ederim.menalus öğretmenim çok ilgilenmişti benimle..ama ben düşüncelerime saygı gösterilmeyen bir siteye soru yollayamam artık öğretmenim.hakkınızı helal edin.(hakulas bey,naty hanım,bulut bey, menalaus beyefndi ve zehri zakkum hanım)
iste sıstem adı altında bı arkadas daha küstü gidiyor. tamam kural guzel bırsey dir. ama ınsanların daha 5. mesajında sıteden gıtmesı amacı sadece ogrencılere yardım olan bır sıtede pekde hos degıl.
keske bır kısıde olsa daha fazla sey ogrenıp gıtseydı bu forumdan.
hımm döküman bölümünde açılması gerektiği düşünüldü heralde... ama örneklerle açıklanması gereken bir şeydi , neyse ..
moderatörün dalgınlığına gelmiş bende dün gördüm...bir hata için pes etmek doğru değil...sonuçta bu sitenin kurulma amacı derslerde yardım etmek...senin polinom sorunda yardımcı olamadılarsa sorduğun diğer soruları sende demişsin ki hakulas natty bulut yeşim yardımcı olmuş.....bir kere yardımcı olmadılar diye yardımcı olduklarını da göz ardı etmemelisin...
moderatörün dalgınlığına gelmiş bende dün gördüm...bir hata için pes etmek doğru değil...sonuçta bu sitenin kurulma amacı derslerde yardım etmek...senin polinom sorunda yardımcı olamadılarsa sorduğun diğer soruları sende demişsin ki hakulas natty bulut yeşim yardımcı olmuş.....bir kere yardımcı olmadılar diye yardımcı olduklarını da göz ardı etmemelisin...
bende birşeyler analtmaya çalışmıştım polinomda örnek vermiştim
eski dersizle mezunlardan sözel öğrencisiydim ben ama buraya bi fikrimi yazmak istiyorum.
benim merak ettiğim şey şu;neden süper moderatörlük yapıyor bu hanım?
süper modluğun görevlerinden biri yanlış yere açlılan herhangi bir konuyu ait olduğu yere taşımaktır.siz konuyu kilitleyip kesitirip atmışsınız.madem hem matematik moderatörü hemde sitenin süper moderatörüsünüz o halde konuyu kilitlemek yerine taşıyabilirdiniz.
ki bunlara hiç gerek yok.arkadaş polinomdan uygulamalı örnek istemiş.konu tam yerinde açılmış.palere katılıyorum.menelaus hocamı da alkışlıyorum gerçekten.neyse yazık olmuş.iyi günler.
dalgınlık bir kaç kere olur. bu yapılan çok çirkin davranışların bir başka halkası,
siteye emeği geçen diğer bir çok moderatör, bir tartışmaya girdiklerinden moderatörlükleri alınıyor, oysa sitede bulunduğu zaman genelde tartışma yaratan ve bu tartışmanın devamlı içinde bulunan bağsız her nedense hep orada, kural 1 kişiye göre değil topluma göredir.
Bencede konuyu kilitlemek yerine konuyu doğru bölüme taşıması daha mantıklı olur.Veya kişiyi uyarabilirdi konunuzu yanlış yere açmışsınız diye.Arada benim mesajlarda kilitleniyor sağolsun Hocalarım ve arkadaşlarım özelden cevapları gönderiyor...bende bu kilitleme işine karşıyım.
dalgınlık bir kaç kere olur. bu yapılan çok çirkin davranışların bir başka halkası,
siteye emeği geçen diğer bir çok moderatör, bir tartışmaya girdiklerinden moderatörlükleri alınıyor, oysa sitede bulunduğu zaman genelde tartışma yaratan ve bu tartışmanın devamlı içinde bulunan bağsız her nedense hep orada, kural 1 kişiye göre değil topluma göredir.
HOCAM TARTIŞMA OLMADI Kİ ,
tartışma olmadan bizi suçlu durumuna düşürdü....olsun ben başkaları için yine elimden geleni yapacam...