Dersizle Forumları

Full Versiyon: SÖZEL BÖLÜMÜ yavaş yavaş kapatıyorlar mı??
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar ben sözel bölüm öğrencisiyim.coğrafya bölümü falan ea ya grçiyo bildigim kadarıyla.zaten sözelde bölüm yok.ççek örgü dokumacılıgı mı okucaz.hepimiz elimizde çiçeklerle dolaşırız o zmangulen benim kanımca bunlar sözel bölümü kaldırcak.imam hatipliler davasına.(eskiden de olmadı mı imam hatipliler hukuk okumasın diye hukuk bölümünü e.a gib saçma bi bölüm açıp oraya attılar)
bence öle birşey olmaz arkadaşım..en azından ben öle düşünüyorum ,keşke ben sözelci olsaydım e.a çıyım istediğim bölümlerin nerdeyse hepsi sözelde ..bence sözeldede biçok güzel bölüm var..3
sanmıyorum aynur muhtemelen istedğin öğretmenlik falandır sözel bölümden.ortak alandan ea lar sözelden çok rahat tercih yapıorlar.mesela edebiyat bölümü.bi çok edebiyat bölümü isteyen sözelciler açıkta kaldı mesela benim arkadaşım.tanık olmasam söylemezdim.insan istemediği bölümde neden okusun ki ne kadar verimli olabilir ki?? gulengulenDgulengulen
sende haklısın valla ne diyebilirim ki..!
Referans URL