Dersizle Forumları

Full Versiyon: hız..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
evet yavaşlatıyor... Nod32, en azından yavaşlatmıyordu...iyi işleyen anti-virus programları yavaşlatıyor sanırım...kötü olan virüsü tutamayan programların pc ye bir etkisi olmuyor sanırım..
sayfalar çok yavaş açılmaya başladı bende..uzgun3
Magnolia Demişki:

sayfalar çok yavaş açılmaya başladı bende..uzgun3

hangi işlemden sonra olmaya başladı bu ???
birdenbire oldu co-pilot.... 1 hafta öncesine kadar normal açılıyordu, ama nedense yavaşlamaya başladı anlamadım bende...net hızı aynı ama işleyiş yavaş...(şimdide hızlı 29)
Magnolia Demişki:

birdenbire oldu co-pilot.... 1 hafta öncesine kadar normal açılıyordu, ama nedense yavaşlamaya başladı anlamadım bende...net hızı aynı ama işleyiş yavaş...(şimdide hızlı 29)

genel de bu yavaşlamalar türk telekomun hatalarından kaynaklanmaktadır bu internet hızını denetlemen için türktelekomun açtığı bir site var speedtest diye ona gir ordan hızı öğrenebilirsin eğer hızında büyük bir azalma var ise kabloları falan kontrol edersin.... bazen hızlı bazen yavaş ise bu kesin telekomdandır benim de öyle oluyol mesela gece saatlerinde hızlı gündüz saatlerinde yavaş oluyo insanların hepsinin birden yoğunlaştığı saatlerde yavaşlama meydana geliyo... ben ce bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi türktelekomdandır...
teşekkürler co.
Sayfalar: 1 2
Referans URL