Dersizle Forumları

Full Versiyon: arkadaşlar çalışma sisteminizden bahseder misiniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar benim bi sorunum war.çalışma sistemi.burda çalışma sistemimizi paylaşsak nasıl olur.hem benim gibi böyle bi sorundan muzdarip olan arkadaşlarda yararlanır ne dersiniz???
walla abi ben EA öğrencisiym.günde her dersten 50 soru çözüyorum.mat 1,mat2,geo,türkçe-edebiyat,tarih,coğrafya hepsinden 50 şer soru.haftada 1 defa edebiyatı genel bir tekrar yapıyorum.ama okulda daha işlemediğimiz konular var. süper lisede okuyorum.okulda işlediklerimiz arrtıkça son zamanlara doğru soru sayımıda arttırcam alahın izniyle.şimdilik puanlarım 245-250 arası.ama artmak zorunda.böle olmuyor.okula paralel gitmeden konuları bir an önce bitirmem lazım.yoksa kafayı yicem.sende kazanırsın inş.başarılar.
abi valla kusura bakma.sen mezun öğrencisin anlaşılan.ben süper lisedeyim.benim proğram sana ters yani 6 6

o zaman sana tavsiyem sadece deneme çöz6 al bi kaç tane deneme seti.hani şu 10 lulardan.otur onları çöz.mezun öğrenciler için en güzel proğram budur diyorum.
bende eski sistem süperlisedeyim.bu sene gircem sınava.ders çalışırken okulda ve dershanede işlediğimiz yere kadar olan yerlerin yaprak testlerini bitiriyorum.son 1 ay hergün deneme çözerim..böylece istanbul işletmeyi kazanırım inş..başarılar herkese.
önemli olan konuları bitirmek sonra bol test saat saat ders programı işe yaramıyor
bende şu pisikolji oluştu ya.çalışıorum ama misal yolda giderdken aklıma gelio çalıştıgım şey.ama yarım yamalak.mesela osmanlı dağılma dönemi anltlaşmalrı ve önemini hatırlamaya çalışıyorum.ama aklıam gelmioı.sonra tset çzerken de pat diye aklıma düşüo.çalışmamımışım gibi gelio.sinir oluyorum yaa
sunguralp
sen tarihe yargıyla yaklaşıyorsun galiba anlamadım konuyu ya yapamazsam yok yapamayacağım bak osmanlı dağılma neydi ya kahretsin gelmiyor aklıma?ne dersin doğru mu?lord arkadaşım da böyle ondan biliyorum...

çalışma sistemine gelince...
sözel dersler gece sabaha karşı herkes uykuda iken 5-7 arası...7.20de okula gidiyorum zaten...
sayısal akşam 20-22 konu pek çalışmam tekrar ve test matematik ve geometride... 00.00da da yatarım genelde sabahçıyım diye...
yazılı dönemi için değil bu normal birgün için...yazılıda çalışma süresi biraz artıyor...en az çalışan benim galiba...ama yetiyor yani...
Referans URL