Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sözelciler Gözünü açsın.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
yanlış anlaşıldım galiba herkesten özür dilerim tüm sözel öğrencilerinden..
ben başta da dediğim gibi bence dedim şahsi görüşlerimdi onlar..25
tabiki her dersin kendine göre zorluğu var...
ezega4 Demişki:

Sözel kek dediğine göre ilk girişin galiba,umarım kazanırsın "sözel kek" diyen üstüne bide "bence kek"diye yapıştıran çok öğrenci gördüm.Sözel kek olsaydı edebiyat öğretmenliklerinde açık olmazdı.Sözel kek olsaydı gazetecilikte patlama olur,matematik öğretmeni başvuru sayıları az olurdu.Neyse madem kek inşallah midene oturmaz.

arkadaşa katılıyorum.sözeli küçük görüp umursamayanlar çok.ama nedense bunların genelinin mat'ı geo'su zayıf.ama çeneye geldimi sözelcilerden daha çok konuşuyorlar.
her bölümün zorluğu kendine.ea'lara edebiyat zor geliyorsa sözeldekilerede mat zor geliyordur
Herkes tüm bölümleri muhteşem yapabilseydi ea - say - sözel olmazdı..Lütfen konuyu saptırmadan devam edelim..
sözelciler sözel 2 de yeni iki bölüm gördüm "dünya dinleri" ve "sanat tarihi ve müzecilik"

psikoloji sosyoloji felsefe gibi sosyal zeka gerektiren bölümleri sözele vermiyorlarda,akıllarınca sözel bölümü mesleklerle dolduruyorlar...PEAH!!!48
evet ea bölümü öğrencileri sosyoloji görmedikleri halde sosyoloji öğretmenliği sosyolog vs. ea bölümünde bu nasıl iştir anlamadım.
Burası Türkiye.yarın öbür gün TIP ı sözele atmayacakları ne malümgulen bunlara belli olmaz.saçmalıkta üstlerine yok.saçmalama ile ilgili bi bölüm açsalar kendileri master lı olarak mezun olurlargulen
lord rayden Demişki:

Burası Türkiye.yarın öbür gün TIP ı sözele atmayacakları ne malümgulen bunlara belli olmaz.saçmalıkta üstlerine yok.saçmalama ile ilgili bi bölüm açsalar kendileri master lı olarak mezun olurlargulen

+ rep gulen
s3dattr Demişki:

evet ea bölümü öğrencileri sosyoloji görmedikleri halde sosyoloji öğretmenliği sosyolog vs. ea bölümünde bu nasıl iştir anlamadım.

bende e.a bölümü mezunuyum sosyolojide,felsefede,psikolojide ,mantıkda hepsini gördüm..yani kısaca sosyoloji e.a var..
AYNUR Demişki:

s3dattr Demişki:

bende e.a bölümü mezunuyum sosyolojide,felsefede,psikolojide ,mantıkda hepsini gördüm..yani kısaca sosyoloji e.a var..

sadece son sene görüyorlar yanlış bilmiyorsam o da mantığın içinde.
sözeller nasıl son sene mat görüyorsa ea larda son sene sos, psi. görüyorlar
genc_muhendis7 Demişki:

lord rayden Demişki:

+ rep gulen

katılıyorum + rep benden de....!!!
26
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL