Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sözelciler Gözünü açsın.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
valla 2008 öss de sözelci olmak vardı. Arkadaslar bildiğiniz gibi bu senenin ''bal'' lıları sözeller. Cok az anadolu lisesi dışında süper liseler ve anadolu liselerinin çoğunda sözel sınıfı yok. Dolayısıyla geçen sene herhangi bir 4 yıllık tutturamayan arkadaslar bu sene üniversiteye girmemesi için yine geçen sene kazanamayan kişilerle yarışacaklar. Yeni rakip yok gibi bişey. Bu fırsatı iyi değerlendirin derim böyle şey bi daha hayatta olmaz.
walla öyle de seççek bölüm yok ki.ea lar ortak alandan kapatıcak gene.26 bin kişi düşcek 16-17 binlere.ortak alan mewzusu kaldırılmadan ve sözelde elle tutulur bölüm olmadan pek gözümüz aydın gibi değil.Ama ALLAH tan ümit kesilmez...
sunguralp
sözeli herkes yapıyor...önemli olan matematik o da az buçuk yapılıyor seçici ders geometri bir soruyla kaç kişiyi geride bırakıyorsunuz...
bu sene demek değildir ki bu sözeller şanslı?
sadece mezun olanları düşünmek yanlış bence ama "bence"
mezun olmuşlarda girecek sınava ve her yıl öğrencilerin yarısından çoğu sözel mezunu oluyor...en çok seçilen bölüm..(2007 araştırmalarına göre..)
bende TM'yim şiddetle TM öneririm kafan rahat oh al mat çöz geo çöz
sözeller zaten kek fazla detay yok kafan rahat super 6
paler Demişki:

valla 2008 öss de sözelci olmak vardı. Arkadaslar bildiğiniz gibi bu senenin ''bal'' lıları sözeller. Cok az anadolu lisesi dışında süper liseler ve anadolu liselerinin çoğunda sözel sınıfı yok. Dolayısıyla geçen sene herhangi bir 4 yıllık tutturamayan arkadaslar bu sene  üniversiteye girmemesi için yine geçen sene kazanamayan kişilerle yarışacaklar. Yeni rakip yok gibi bişey.  Bu fırsatı iyi değerlendirin derim böyle şey bi daha hayatta olmaz.

kesinlikle haklısın abi.süperde okuyoruz ama anadolu liseleri var bir yığın tm ci.kim bilir biizm gibi hukuk isteyen daha niceleri vardır.o yüzden bir an önce konularımızı bitirelim.netlerimiz yüksek olsun.250 yle nereye gircem abi ben uzgun3 sözeller ballı tabi.eski mezunlarla yarışıcaklar.biizm karşımızda bir alay tm var uzgun3
(Sözelciyim.) Elbet, şansımız var. Ama bence evvelki senelerde kazanamayan sözelciler bunu duymuştur elbet, duyduklarına göre de; şansımızı deneyelim demişlerdir değil mi?
FurkanDilben Demişki:

(Sözelciyim.) Elbet, şansımız var. Ama bence evvelki senelerde kazanamayan sözelciler bunu duymuştur elbet, duyduklarına göre de; şansımızı deneyelim demişlerdir değil mi?

bi sanşımı deneyeyim diye giren adamla senin arandaki farkları saymak ayıp olur ama şimdi.
sunguralp Demişki:

sözeller zaten kek fazla detay yok kafan rahat super 6

sözelde mi fazla detay yok?denemede bir kez çıkan soru bir daha çıkmıyor.6
sunguralp
sözeller kadar derinlemesine işlemiyoruz dedim mesela 2.bölümde sosyal bilimler biz çözmüyoruz canım...tabi kişiden kişiye değişir ben orda bence demiştim bence sözel kek...
sunguralp Demişki:

sözeller kadar derinlemesine işlemiyoruz dedim mesela 2.bölümde sosyal bilimler biz çözmüyoruz canım...tabi kişiden kişiye değişir ben orda bence demiştim bence sözel kek...

O paragrafları okuduktan sonra derman kalcak mı bakalım.bi gün 200 tane paragraf çzömeyi denersen anlarsın durumumuzu.gerçi her bölümün kendine göre zorlugu war.o kadar ezber,ülkelerin özellikleri,sembolik mantıkta karışan kafaları saymıyorum bile.Sizin bölümde meslek yelpazesi geniş oldugundan sorun yok.biri olmasa birine mutlaka yerleşirsinz(eğer puanannız okadar kötü değilse.)Ama en çok emek isteyen bölüm sözel.şöyle bi laf war:SAYISALDA KAZANMASI KOLAY OKUMASI ZOR,SÖZELDE KAZANMASI ZOR OKUMASI KOLAY...
sunguralp Demişki:

Sözel kek dediğine göre ilk girişin galiba,umarım kazanırsın "sözel kek" diyen üstüne bide "bence kek"diye yapıştıran çok öğrenci gördüm.Sözel kek olsaydı edebiyat öğretmenliklerinde açık olmazdı.Sözel kek olsaydı gazetecilikte patlama olur,matematik öğretmeni başvuru sayıları az olurdu.Neyse madem kek inşallah midene oturmaz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL