Dersizle Forumları

Full Versiyon: int girebiliyorum fakat msn açılmıyo..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar daha 2 gün önceye kadar msn açılıyodu sonra dün bide baktımki ne int açılıyo ne de msn . sonra hocalara falan sordum sistemi geri yükle dediler yaptım bu defa int açılıyo ama msn yine açılmıyo bana bu hata kodunu veriyo..

bu hata kodunuda araştırdım bana şu yazıyı çıkardı ,

MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın.
bunuda yapabilmem için güvenlik duvarının izin verilenler listesini bulmam gerekiyo ama ben nerde olduğunu bilmiyorum baktım ama bulamadım bana yardımcı olurmusunuz lütfen...77
aa evet geçenlerde banada gelmişti akşama kendiliginden düzeldi 666
sunguralp
bende de oldu o hatta tüm sınıfta olmuş sordum herkese =)
sorun gider de sonra msni kapa tekrar aç bende öle gitmişti..
Sistem tarihini kontrol et banu olmazsa msn yi kaldır tekrar yükle
msn i komple kapat sağ tıklayıp çıkış de
3)sonra başlata tıkla ordan çalıştıra girdik regsvr32 softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt et yani enter a bas... "s" harfi büyük de olabilir...

yeniden başlat olmaz sa biraz bekle heralde telekomdan kaynaklanan bir altyapı çalışması olabilir...
natty ve sunguralp sizin dediklerinizle alakası yok yinede sağolun o dediğiniz zamanı biliyorum ama malesef öle değil co pilot senin de dediğin herşeyi yaptım fakat olmadı güvenlik duvarında sorun olabilir falan diyo zaten çıkan hata kodunu falanda koymuştum konuya nolur yardım edin yapamıyorum ya...2525
co pilot çok sağol dediklerini bir kez daha yaptım bu defa oldu konu kilitlenebilir bu arada tekrar teşekkürler co pilot +rep...
Referans URL