Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sözele Gelen Yeni Bölüm - Gastronomi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Sosyolojinin, felsefenin, psikolojinin eşit ağırlıkta kalması bir yana, sosyal zekayla alakalı meslekleri sözele vermemekte inat eden sistemimiz sözele yeni bölümler getiriyor. Bunlardan biri de Gastronomi. Bu nedir yahu, dedim ilk gördüğümde. Araştırdım. Yemek kültürüymüş. Yaklaşık olarak şöyle bir şeymiş:

# yenilebilir tüm maddelerin hijyenik olabilen ama sağlığa uygun olması gerekmeyen şekilde azami damak ve göz zevkini amaçlayarak sofraya yenmeye hazır hale getirilmesine kadar olan süreç.

ilk defa duyuyorum...gıdayla ilgili yani, genelde bu bölümler sayısaldadır hep...bu arada paylaşım için teşk..+rep
sunguralp
gözün aydın canım artık bir gastronomi okursun =) ilginç geldi bende hiç duymamıştım...paylaşımın için tşk...
saçma sapan bölümler açıyolar.bunları da sözele atıyolar.bunu okumaya ne gerek war.gider bi kurstan aşçılık sertifakası alırız aynı hesap.şu sitede yazılanları ösym ya da yök ten bi görevli okusa keşke de görse öğrenci mağduriyetlerini.bölümleri düzenlerken kağıtlara yazıp kurayla mı çekiyolar napıyolar.böyle saçma sapan işler yapmayı nasıl beceriyorlar.hayret ediyorum...tabi diken üstünde olanlar onlar değil

paylaşım için sağol...
lord raydene aynen katılıyorum saçmalık
Göz zevkimi bıraktılar insanda artık ya.Sözel tercih sayfası boş kalmasın diye nerde ucuz bir bölüm var koymaya çalışıyorlar artık çalışmıyorlar direk koymuşlar.Ne diyelim ki...
Referans URL