Dersizle Forumları

Full Versiyon: Öss Yaklaşıyor ( 1 sene daha var ama)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ya arkadaşlar ben lise 3 öğrencisiyim. Bizim turizm okulu ama ben turizimden kesinlikle ve kesinlikle çıkacağım.

Yani okulda dereceye girersem 100 puan verecek ki lise 4 de bunun için uğraşacağım.

Bu sene dershaneye gitmiyorum. Gitmeye ihtiyaç duymadığımdan sanırım..

Tiyatrocuyum aynı zamanda Müziklede aram çok iyi kısacası konservatuar okuyacağım..

Ya birde bizde matematik kalktı bu sene lise 4 te rica edeceğiz inşallah koyarlar ama sanmıyorum.

Sözelde çok iyiyim ama sayısalda hiç uzgun3

Yani konservatuar için illaki öss yi kazanmak şartmı.. Sanırım bir kaç yer
sınavsız yeteneğe göre alıyor ama sizlere yinede danışayım dedim siritan
arkadaşım tam emin değilim bu konu hakkında.Ama fikir vermesi açısından söyliyim. Samimi bi arkadaşım düz liseden mezun.Ve geçen sene ÖSS ye girp barajı geçti.Ve yetenek sınavıyla SAKARYA KONSERVATUARA girdi.barajı geçip bi kaç üniv in yetenek sınavına giriyosun bildigim kadarıyla.öss şart yani
zaten barajı çok kolay,geçersin.185 almak çocuk oyuncagı.yani herhangi bi değişiklik olmassa sen sınava girene kadar(inşallah değişmez.yök e belli olmuyo)girersin istedğin yere Allah ın izniyle...
teşekkür ederim arkadaşım inşallah değişmez (:
inşallah... gulen
geçenlerde burada üniversiteler etkinlik yaptılar. konuştuk bol bol. 185 barajı aştıktan sonra istediğimiz yere girebiliyormuşuz tabi yetek sınavını geçersek.. neyse yinede tşk ederim siritan inanıyorumda zaten iyi bi not alacağıma siritan
Ben de beden eğitimine hazırlandım.Öyle bir şey ki,bedene yeteneğin olmasına gerek yok,eğer öss puanın iyiyse girersin.Özel yetenek sınavında bizden düşük puan alan kişiler,öss puanları daha yüksek olduğu için yerleştiler.Çoğu okulda zaten yetenek arka planda.öss hemen hemen %70-80 etkili.
Bu müzik sınavlarında da olur mu bilmiyorum.Ama demek istediğim sadece 185 i geçeyim diye çalışma.Ne kadar yüksek puanın olursa,o kadar iyi.İşini şansa bırakma.
Kolay gelsin.
yok ben konuştum (: 185 baraıjını aştıktan sonra yetenek sınavına giricez. yetenek sınavını geçersen alıyorlarmış.. ya ben istanbul, ankara veya izmir i düşünüyorum.. belli olmaz yinede...

ama konservatuarlarda yetenek sınavına daha çok bakıyorlar bildiğim kadarıyla (: e bende kendime güveniyorum siritan
Referans URL