arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim ve forum kadında alan yerine fen mi yazıcam yoksa fen bilimlerimi yazıcam birde forum kağıdının arkasında aday randevu bilgilerimi olucak çünkü benim forum kağıdında yok birde randevu verilen günde başvuru merkezine gidemiyecek durumdayım bunu nasıl halledebilirim?şimdiden teşekkür ederim artı 2005 de en son sınava girdim ösym no muda bulamıyom ösym numaramı yazmakmı zorundayım
birde bu mezuniyet durumumu forum kağıdana sığdıramıyorum kısaltarak yazsak olur mu üfff bu yeni sistemin forum kağıdı hiç güzel değil kodlama daha rahat biaaa

Bu konuda herhangi birinin yazacaklarına güvenipte dinleyeceğini sanmıyorum.
Eğer dinlemeyi düşünüyorsan, sana tavsiyem öyle birşey yapma. Git bir ösym bürosuna, sormak istediğin herşeyi sor, doğru cevapları birinci elden al. Tabi yinede seçim senin.
Bu konuda herhangi birinin yazacaklarına güvenipte dinleyeceğini sanmıyorum.
Eğer dinlemeyi düşünüyorsan, sana tavsiyem öyle birşey yapma. Git bir ösym bürosuna, sormak istediğin herşeyi sor, doğru cevapları birinci elden al. Tabi yinede seçim senin.
onuda yapamazsan okulunda rehber öğretmene git.
şimdiye kadar başvuru yapmışsındır ama ben yinde bildiklerimi yazıyım.Alan bölümüne sayıldan mezunsan fen yazabilirsin.zaten başvuru kılavuzunda bir örnek vermişler.benim aldığım formdada randevu bilgileri yazmıyordu..bu randevu olayı kalktı sanırım..daha öncceden sana bir gün veriyolardı seninde o günden en az iki gün önce parayı yatırmış olman gerekiyodu ama artık öyle bir uygulama yok parayı yatırdıktan sonra hemen başvuru yapabiliyorsun.2002 den sonra ösym numarası yerinde tc numarası kullanılıyor.sen bu sewnelerden önce sınava girdiysen numaran vardır ama unuttusan ve bulamadıysan boş bırakıcaksın.mezun durumunuda biraz daha küçük yazarak gidermeye çalış ama okunur bir şekli olması lazım küçük yazmayı dene...inş sorunsuz yapmışındır başvurunu ..