Dersizle Forumları

Full Versiyon: Arkadaşlar Lütfen Bakın... Bıktım valla :(
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

]

Beyler Ne yaptıysam Olmadı Format attım Aynı sorun..ya nere girdi bu virüs :S C veya D yok...Sadece C war ona format attım gene düzelmedi..

[/size] Bu Nedir Eskiden Yoktu..Format Attım Gene Gitmedi Hala GÖrev Yöneticisinde Duruyor..Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

Lütfen yardım edin ya uzgun3 Bilgisayarıma Bişi Olmasn daha yeni aldım uzgun3:oha
alıntı:
son zaamnlarda semo2.exe, amvo1.dll, amwo.exe, u.bat, a.bat, autoran gibi çok fazla virus kabus olamay başladı.

bu viruslerin varlığını ancak söyle anlayabilirsiniz. kök dizinleri çift tıkladığınızda farklı pencere de açması ve gizli dosyaları göster komutunu aktifleştirememenizden anlaşılabilir sistemde olduğu.

windowsumu tekrar kurarım virusumu temzizerlim gözzüyle bakıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü ne kadar partion varsa sisteminizde hepsine tek tek bulaşıp yerleşiyorlar.

silmenin en sağlam Combofix denen program güvenli kipte çalışıp size düzgün regedit ayarlarına kadar tüm virusleri temizliyorrr.

bi hafta sonu lisans yaptım neredeyse bu virusler üzerine ve bulduğum b u program beni viruslerden tamamıyla temizlediiii.

bu arada bu viruslerin özellikleride ozleikkle semo2 exe nin yabancı bir hacker tarafından tasarlanmış ve int. bankacılığı kullanan kişilerin hesablarını boşaltmasında yardımcı olmuşşş

__Çizgi__ İsimli Bi Arkadaş Başka konuda buldum böle bi cevap yazmışş yeni virüsler hakkında bendede öle bişi olabilirmi uzgun3 format attım gitmedi..lütfen yardım edin...
hocam Ping internet hızı ile alakalı bir şey olması lazım...

regedit için bir kaç çözüm var bunlar alıntı

Çözüm 1
>"Başlat"
>>"Çalıştır"
>>>Aç Kutusuna
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v
DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

değerini kopyalayın ve "tamam" deyin.

Çözüm 2
Bu çözüm XP Professional işletim sistemi olan arkadaşlarımız için geçerlidir.

>"Başlat"
>>"Çalıştır"
>>>Aç Kutusuna "gpedit.msc" yazın ve "tamam" deyin.
Karşımıza Grup İlkesi geldi.İzleyeceğimiz yol şu:
>"Kullanıcı Yapılandırması"
>>"Yönetim Şablonları"
>>>"Sistem"
>>>>"Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle" seçeneği üzerine
iki kere tıklayıp "yapılandırılmadı" seçeneğini etkinleştirip; "uygula","tamam" deyin.

Konu başlığınızı da düzenlemelisiniz konu ile alakalı bir şey yazmalısınızinş faydalı olmuştur...
Referans URL