Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sorular...Sorular...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar size danışmak istediğim özel bir konum var...
Bildiğiniz üzere sınava 57 gün kaldı.Bu süre içinde zamanımızı tekrarlara ayırmamız,motivasyon sağlamamız ve kaygılarımızı azaltmamız gerekiyor.Ailemin de bana bir önerisi oldu.Kabul edip etmemek arasında kaldım.
Ben sözel-2 öğrencisiyim,matematik-1 den en fazla 2 soru yapabiliyorum.Sözel derslerimle ilgili bir problemim yok.Sözel konularıda ev çalışmasıyla bitirdim.Ailemin önerisine gelince;
-5 mayıs-10 haziran arasında teyzemlerin yanına gitmemi istiyorlar.Kuzenimde öss ye girecek ea-2 öğrencisi,matematiği çok iyi,denemelerde full çıkartıyor.Ancak onunda Türkçesi iyi değil.Teyzem de çok disiplinlidir.Annem ve Babam sınava kadar onların yanına gitmemi teklif etti.Hem ders hem motivasyon açısından.İnandığım birşey var ki;oraya gidince gerçekten ders çalışacağımıza inanıyorum.O matematik ben Türkçeden birbirimize yardımcı olabiliriz.Bende bu arada genel tekrarımıda yapmış olurum.Sizden yardımcı olmanızı istediğim konu ise;
-Sizce 1 ay gibi bir sürede 5 matematik neti yapma olasılığı olabilir mi?
-Ve bu "Bol Motivasyonlu Matematik Kampı" bana faydalı olabilirmi?
5 değil 10 bile yaparsın bence yeter ki iste ve çalış.
Tabii yararlı olabilir ama,yerini yadırgarsan falan bir uyumsuzluk ta yaşayabilirsin.Ama madem ki teyzenin evi ve rahat olacaksın o zaman sorun yok.
Başarılar..
sana kısaca cvp veriyim..bence olur..
arkadaşım ''yapabilirim diyosan yolun yarısına zaten gelmişsindir'' demektir.ben olsam böyle bir fırsatı hayatta kaçırmazdım.sonuçta elli yedi gün elli yedi sözel konu tekrarı.matematige gelince de bi konuya 5 gün ayırsan ortalama 9-10 konu yapar sınawa kadar.belli başlı konulara yoğunlaşırsan bu iş tamamdır.
ah bi de benim öyle akrabam olsaydı keşkegulen
herşey gönlünce olsun
Şimdiden gitmen daha da faydalı olur. Vakit kaybetme bence.
Ya çok teşekkür ederim,sınav yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum belki bu sayede heyecanımı da yenerim.
eger bi şeyi istemekle başlarsan - onun için çaba gösterirsen - emin ol onu elde edersin.başarıya ulaşmak için çiçekli yollardan gidilmez..

çok mükemmel degilim belki matematikte ama bi sayısal ögrenci olarak
sana şunu söleyim mat 1 gerçekten kolay..
bir aylık bir çalışma bile mat1 e yeter..(bana göre)
bence vakit kaybetme..
moralini de yüksek tut arkadaşım..
iste ve başar..
hade
ÖSS de ii bir dereceyle seni yine görmek istiyorum siritan
natty Demişki:

çok mükemmel degilim belki matematikte ama bi sayısal ögrenci olarak
sana şunu söleyim mat 1 gerçekten kolay..
bir aylık bir çalışma bile mat1 e yeter..(bana göre)
bence vakit kaybetme..
moralini de yüksek tut arkadaşım..
iste ve başar..
hade
ÖSS de ii bir dereceyle seni yine görmek istiyorum siritan

natty, bana da felaket gaz verdin siritan çünkü benim de mat 2 im süper mat 1 neredeyse 0 siritan okullar kapanana kadar mat 1 i halledemezsem seneye halletemm çok zor olur. yaz tatilinde de çalışılacak çok konu var zaten siritan sen kolay diyosan kolay dır siritan

saol..
zehr-i zakkum
Canım bence başarırsın demicem kesinlikle başarırsınsiritan
Mat1 kolay hani mat 2 olsa şunu derdim sana 3 aylık sıkı bir çalışma ile haledebilisin düşün artık gerisini.ki zaten öss sorularını incelediysen çok basit soruyorlar mat 1. yaklaşık bir hafta oldu yds öğrencisi bir arkadaşım var onun mat hiç yok bir hafta içerisinde sadece günde 1,5 saatlik çalışma ile baya bir ilerledi...İnş. sınav günü heyecan olmaz hepiniz başarırsınız..çalışan kaybetmez bunu da unutma canım 3
Tutmayın Benİgulen gulen
Referans URL