Dersizle Forumları

Full Versiyon: Media Player Hatası_yardım_
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba Arkadaşlar,
Benim pc de bir sorun var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.Bu aralar benim pc biraz problemli Wİndows Media Player hata veriyor.defalarca sistem geri yükledim sistem geri yükleyince düzeldi ama sanırım pc de virüs buaralar çok sık yapmaya başladım bunu.Bu gün de msn de sorun yaşandı msn i açıyordum ama hata verip kapanıyordu.sistem geri yükledim düzelmedi msn i kaldırdım yeniden yükledim msn eski haline döndü ama ama tekrar media player bozuldu.uzgun3

arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misiniz.Sistem geri yüklemekten bilgisayarda hal kalmadı.Şunu düzeltmenin kesin bir çözümü var mı ???Hoparlörlerimde de bir bozukluk da yoktu.neden kaynaklanıyo bu acaba?
hocam ses driverin yüklü değil heralde şuan onu gösteriyo olay bence ses kartı driverini tekrar kur anakart cd sinde mevcut sonra bilgisayarı yeniden başlat düzelme görülebilir eğer olmaz sa donanımlar kısmında büyük bir ihtimal ses donanımı kaldırılmıştır yeniden donanım değişikliklerini tara deyip bulursa eğer driverini tekrar kurmak gerekir...

sadece media player de yapıyosa winamp da sorun çıkmıyosa ses düzgün geliyosa o zaman media player de sorun var demektir onu da media playerin 10 sürümünü kullanıyosanız 11 olanını yükleyin 11 kullanıyosanız 10 olanını yükleyin düzelmezse daha değişik çözümler üretelim...
çok Teşekkür ederim Co pilot.Ben de şu anda İnternetten indiriyorum.Olur inşallah.Wİnamp kullanmıyorum bu sanırım media playerın kendi sorunu değil çünkü internetten de ses gelmiyor.Yardım için çook Teşekkürler.
ya ben yükleyeceim program bu seferde yüklemiyo ne hikmetse
diyorki:
NoAuidoChip-entry not found in the string table.
üstelik bilgisayarımı yeniden başlatmaya kalkınca açılmadı ekran gelmedi.güvenli modda açtım.bişeyler yaptım olmadı bi daha başlattım yok tık demiyo.
başka bir yöntem var mı acaba yauzgun3:'(
o indirdiğin driver yanlış diriver o yüzden hata verdi... eğer yüklediysen yanlış driverden açılmayabilir sistem geri yükleme yapabilirsen yap yapamazsan yedeklerini alıp format atman lazım. ses driverini anakart cd var ise elinde ondan kur eğer yoksa anakart modelini bana söyle ben doğru driveri bulur söylerim...
Teşekkür ederim yardım için co pilot.format atıcam artık pc ye.inşallah format yarıda kalmaz.msn tekrar kendiliğinden kapanmaya başladı.format en iyisi.yardımlar için teşekkür ederim
Referans URL