Dersizle Forumları

Full Versiyon: söz 2 hakkında
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[size=medium][b]Selam arkadaşlar ben ea mezunuyum ancak söz 2 den tercih yapmayı düşünmeye basladım.Çünkü mat 2 yapamıyorum bu yüzden puanlarım düşük geliyor.Söz 2 nin ise içeriği hakkında hiçbir bilgim yok diyebilirim bu vakitten sonra söz 2 yi halletmem imkansız mı ben ea yolunda devam mı ediyim sizce yoksa halledebilir miyim eger halledebilirsem bu beni cok mutlu edicek ayrıca söz 2 de cıkan konular hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bir türkçe edebiyat öğretmenliği için kaç puan almamız gerekiyor?
Hadi sözelci arkadaşlar bi yorum getirin ya ltfuzgun3
smerve Demişki:

[size=medium][b]Selam arkadaşlar ben ea mezunuyum ancak söz 2 den tercih yapmayı düşünmeye basladım.Çünkü mat 2 yapamıyorum bu yüzden puanlarım düşük geliyor.Söz 2 nin ise içeriği hakkında hiçbir bilgim yok diyebilirim bu vakitten sonra söz 2 yi halletmem imkansız mı ben ea yolunda devam mı ediyim sizce yoksa halledebilir miyim eger halledebilirsem bu beni cok mutlu edicek ayrıca söz 2 de cıkan konular hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bir türkçe edebiyat öğretmenliği için kaç puan almamız gerekiyor?

Sözelci değilim, tecrübeye dayanarak cevaplayım. EA dışında bir bölüm tercih edersen puanın düşecektir. Benim 0,8 yerine 0,3 ile çarpılmıştı. Ayrıca ana sayfada 2007 taban puanlarını incelemeni tavsiye ederim. ( edb. ögrt. için )
ancak türkçe öğretmenliği ortak alandan alıyor o yüzden puanım düşmüyor diye biliyorum
aynen öyle doğru biliyorsun bu meslekler:

Azerbaycan türkçesi ve edebiyatı

halkla ilişkiler ve reklamcılık

Türkdili ve edebiyatı

Türkdili ve edebiyatı öğrt.
Türkçe öğrt.

söz2 bu meslekleri ortak alan olarak seçersen puanın kırılmaz..

http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=645

üstteki linki tıklarsan konularla ilgili daha detaylı bilgiye sahip olabilirsin..BAŞARILAR  

evet haklısın benim kafama takılan su ana kadar ea ya calıstım ve mat 2 yapamadıgımın ,artık noktayı koymam gerektiğinin yeni farkına vardım bu saatden sonrada söz 2 çalısırsam acaba halledebilir miyim diye düşünüyorum söz 2 hakkında hiçbi bilgim yok ama
Biraz zor ama kendini zorlarsan hiçbirşey zor değil bence en azından biraz temel varsa çok çalış ve tekrar yap..sonuçta sorular bilgi soruları olcak o yüzdende bol bol test çöz vede tekrar yap unutmaman için; bence inanırsan yaparsın 1,5 ay kaldı nerdeyse sınava iyi değerlendir...inş olur..
tsk ederim inş türkçe öğretmenliğinin puanları aşrı yüksekmiş yalnız ya ben o kadar beklemiyordum nerdeyse full a yakın cıkarıcaksın ancak öyle girilebilir gibi görünüyor
rica ederim..inş başarırsın ve istediğin bölüme gidersin..
iyi günler..ve BAŞARILAR..
özgürlük; yeni sisteme göre ortak alandan Türk dili ve edebiyatından sadece öğretmenlik olanı tercih edilebiliyor diye biliyorum.. Yanılıyor da olabilirim..
Başarılar smerve
Sayfalar: 1 2
Referans URL