Dersizle Forumları

Full Versiyon: söz 2 hakkında
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Zaten ben YABANCI DİL öyle diye söyledim. Belki diye. Diğer bölümler nedir bilemem. Ama sözelde de matematik yapılıyor diye biliyorum ben.
Ben açık sözlülükten yanayım.
Bir senedir kendimizi kasa kasa sözel 2 için uğraşıyoruz. Halen, Ed-Sos'tan da Sos 2'den de istediğim düzeyde değilim. Amacım ikisini de fullemek. Ama Ed-Sos full olsa Sos 2'de bir yanlış çıkıyor. Yahut zıttı oluyor.
Yani, bu kadar zaman çalışmamıza rağmen ancak bu kadar yapabiliyorsak, senin kısa sürede yapman açıkçası çok zor. Ayrıca puanının düşüyor olması da cabası. Lakin, mat 1 ve fen 1 çözmek gibi avantajın da var.
Evet. Her bölüm ilk 120 soruyu çözmek zorunda (türkçe/sos/mat/fen), geri kalan 120 soru ise alanlara göre çözülecek. Yani matematikten kaçsan dahi fene yakalanacaksın...
haklısınız arkadaşlar zaten biraz araştırınca iyi bir fikir olmadığını gördüm bir öğretmenlik için fulle yakın cıkarmak gerekiyo dedigim gibi ben onu kasana kadar birinci bölümü kasıp ordan bi yer tercih ederim diye düşünüyorum teşekkürler
bencede en iyi kararı verdin furkan dilbeninde dediği gibi sene başından söz 2 ye çalışmama ragmen hala soru kaçırıyorum full yapmak nerdeyse imkansız çok fazla ayrıntı var ve hepsini aklında tutmak biraz zor.
söz 2 gereçkten çok zor. Ea cılar için mat 2 neyse sözelciler için de söz 2 o. siritan

Zaten 1 ay kalmış halletmen çok zor.Günde 20 saat çalışırsan anca toparlarsın gulen
epica Demişki:

özgürlük; yeni sisteme göre ortak alandan Türk dili ve edebiyatından sadece öğretmenlik olanı tercih edilebiliyor diye biliyorum.. Yanılıyor da olabilirim..
Başarılar smerve

hayır arkadaşım sen yanlış duymuşsun ;sen böyle yazınca netten hemde çok güvendiğim öss hakkında çok güzel bilgiler veren bir siteye baktım ve ordada ortak alan olarak benim yazdıklarım yer alıyor...bilginiz olsun..

iyi günler başarılar..
Sayfalar: 1 2
Referans URL