arkadaşlar Marmara iletşim/gazetecilik düşünüyorum.ama en iyi iletişim fakülteleri sıralamarında 4. olmuş.birinci Anadolu Üniversitesi olmuş.Aslında ANADOLU'yu da yazcaktım tercihlerde(puan istdğim gibi gel
irse tabi)ama gazetecilik yok orda.yani sorum şu: marmara üniversitesi ad yapmış bi üniversite ama eğitimi,öğrencilere yönelik programları nasıldır???marmara da olan arkadaşlar varsa,ya da bilgisi olan bi zahmet yazabilir m???
şimdiden sağolun arkadaşlar

Benimde tercih sıralamamın içinde olacak marmara,anadolu,ege ve dokuz eylül iletişim ve gazetecilik.Ancak bende senin bildiklerin kadarını biliyorum.
Bi arkadaşım marmara iletişimde (gazetecilik) okuyor.Memnun olduğunu belirtti...Böyle bi bölüm isterseniz diye söyleyim dedim..
Burcu_17 zaten gazetecilik diyodum

memnunsa iyi o zman marmaranın hanesine bi artı atalım

.
ezega4 bilgidim kadarıyla Anadolu da gazetecilk yok.basın yayın sinema tv flan wardı.yoksa yanlış mı biliom
belki seneye aynı sınıfta oluruz
ezega4 eğer puan iyi gelirse ege'yi arkalara at.9 eylül iletişim daha iyi.
Burcu_17 zaten gazetecilik diyodum

memnunsa iyi o zman marmaranın hanesine bi artı atalım

.
ezega4 bilgidim kadarıyla Anadolu da gazetecilk yok.basın yayın sinema tv flan wardı.yoksa yanlış mı biliom
yok doğru biliyorsun ven genel olarak yazdım hangi bölüm hangi üniversitede şeklinde yazmaya üşendim
yawuz evet bana da sylediler 9 eylülün daha iyi olduğu konusunda ,umarım iyi bir puan gelir,asıl istediğim 9 eylül çünkü.
Ben de marmara'dayım ama marmaranın kendisinden ve egitiminden pek de mennun değilim...
Ama
Marmara gazetecilikte okuyan bir arkadaşım zor oldugunu falaln söylüyor fakat genel anlamda mennun
ben yine de sizler için sorarım net bi bilgi ögrendikten sonra yardımcı olurum...
Ben de marmara'dayım ama marmaranın kendisinden ve egitiminden pek de mennun değilim...
Ama
Marmara gazetecilikte okuyan bir arkadaşım zor oldugunu falaln söylüyor fakat genel anlamda mennun
ben yine de sizler için sorarım net bi bilgi ögrendikten sonra yardımcı olurum...
genc_muhendis7, çok makbule geçer dostum ya.bi sor da ona da göre fikir oluşsun sıralamalarda(hayırlısıyla)