ya arkadaşlar bana yer bildirme kağıdı gelmedi yoksa daha kimseyemi gelmedi yada artık eskisi gibi eve gönderilmiyormu gönderilmiyorsa nereden öğrenebilirim şimdiden teşekkürler

Sınava giriş kağıdı evlere gönderilmeye başlamış ama banada daha gelmedi..
http://ais.osym.gov.tr/default.aspx
ösym nin yukarıdaki aday işlemleri sitesindende bakabilirsin ama daha ordada tam bilgi yok okul isimleri yazmıyor..tahminimce giriş kağıdı bikaç gün içinde evine gelir ...
teşekkür ederim içimi rahatlattın

yanlız bide ben şifre edinmedim şimdide edinemiyorum o önemli mi
rica ederim.. başvuru yaptığın merkezden sana aday başvuru kayıt bilgileri olan bir kağıt vermişlerdir..o kağıtta en altta internet erişim şifresi yazıyo şifreye onu girceksin daha sonra şifreni değiştirisin..
yaw arkadaşlar ben bu aday bilgilerime baktım oradada hiç yerim belli değil sadece sıra no salon no yazıyor ve sadece istanbulda gireceğim yazıyo ama istanbulun neresinde gireceğim belli değil ve hala kağıt gelmedi acaba size geldimi
aynen benimde öyle okul ismi dışında herşey yazıyor..banada daha kağıt gelmedi..ama ösym başkanı istanbulunki daha dökülmemiş olabilir dedi..en geç 7-8 hazirana kadar gelmesi gerekiyormuş..eğer gelmezse il ösym merkesine gidip kağıdını tekrar çıkarta biliyorsun..
thanks

hadi hayırlısı