Dersizle Forumları

Full Versiyon: microsoft office geç açılıyor
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
office 2003 kullanıorum çok yavaş açılıor.bir dosyayı açmaya çalıştığımda 5 dk ka bekliorum.
office xp kullandığımda da bu oluor.eskiden olmuordu yeni başladı.
sistem ayarlarım:
windows vista home premium
2 ghz
2 gb ram
intel core 2 duo işlemci
laptop kullanıyorsan bazen böyle durumlar olabiliyor... Biz bu durumu sistemde sorun var diye sistemi yeniden kurarak düzeltiyoduk... ama 5 dk çok geç bir zaman daha farklı bir sorun olabilir sadece office sorun yapıyo diğerleri sorunsuz çalışıyosa office ile ilgili sorun vardır... Belki de vista home premium sorun çıakrtıyo olabilir vistanın yeni "service pack 1" paketini indirdin mi indirmediysen onu indir ve kur ondan sonra belki düzenleme olabilir... Olmazsa office cd sini tak kurulum esnasında onar seçeneği gelir bir de onu dene bakalım...

yine de düzelmezse aldığın yer ile bir görüş derim...
ewet laptop kullanıorum ama önceden açılıordu fakat şimdi açılmıor bazıları kayıt defterinden kaynaklandığını sölüyorlar.sp1 indirmeyi düşünmüorum çünkü önceden açabiliordum office'i hızlıca.yeteri kadar belleğim war.
güvenli modda açtığımda sorunsuz şekilde 5 dk deil 5 sn hyede açılıyor.
nasıl normal modda normal bir zamanda açılır lütfen yardım!!!
o zaman norton antivirüs falan mı kullanıyosun veya kullandığın bir antivirüs etkileyebilir... norton kullanıyosan devre dışı bırak veya kaldır sonra yeniden başlar bilgisayarını ardından dene düzelebilir...
o zaman norton antivirüs falan mı kullanıyosun veya kullandığın bir antivirüs etkileyebilir... norton kullanıyosan devre dışı bırak veya kaldır sonra yeniden başlar bilgisayarını ardından dene düzelebilir...
hayır herhangi bir anti-virüs trojan vb program kullanmıyorum
ozaman herhangi bir program engelliyodur onu onları kontrol et yabancı bir program sıkıntı çıkarabilir veya bir virüs bulaşmış olabilir...
başlangıç programlarının bir çoğunu engellememe rağmen daha o kadar çok program açıkki hangisini kapatayım bu konuda yeteri kadar bilgim yok.eğer buna engel olacak bir program warsa söleyin onu kapatayım.
sen ctrl alt delete yapınca orda görev yöneticisinde çıkan programları söyle onlara bakarım eğer ters bişe görürsem söylerim...
Sayfalar: 1 2
Referans URL