Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sınav Giriş Belgesi Eline Ulaşmayanlar...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
2008-ÖSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri adreslerine ulaşmayan adaylar [b]11 Haziran 2008 Çarşamba günü saat 08:30'dan itibaren belgelerini aşağıdaki bağlantıda belirtilen adreslerden temin edebileceklerdir.

2008-ÖSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin Alınabileceği Adresler

alıntıdır...
paylaşım için teşk..Allaha şükür benim geldi..Gelmeyenlerde inş giriş kağıtlarına kavuşur..ama dikkatimi bişey çekti İstanbulda sadece 2 tane merkez var biri Üsküdar diğeride Avcılar mesela bunların ikiside bana çok uzak..şu merkezleride hekesin kolayca ulaşabileceği bölgelere açsalar olmaz..ayrıca izmirde bile kaç merkez var İstanbula iki tane açmışlar..
rica ederim.evt çok haklısın.istanbul'da iki yer var ve belkide kaalbalıktır.(pek sanmıyorum)ama özellikle üsküdar'daki ne hücüm ederler diye düşünüyorum.(bir ist.'Lu olaraktansiritan)
bu arada giriş belgesi eline gelenler zarfı açarken yanlışlıkla yırtmışsa yenisinin alınması gerekiyor.hayatımız sınav programına biri bağlanmıştı.zarfı açarken yırtmış.ordan öğrendim ve burada paylaşmak istedim.

başarılar...
Referans URL