Dersizle Forumları

Full Versiyon: Geri Sayım Başladı...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Eski bir dersizleci olup kazanan ve halen üyeliğinin güncelliğini korumaya

çaba gösteren biri olarak ;

Klasik bir şey olacak ama sıkıntılı bir yılın ardından inşAllah bu hafta sonu

gireceğiniz sınavda en içten başarı dileklerimi diliyorum...

Allah yardımcınız olsun...

Bu arada o başlığı da atmak istemezdim ama malumunuz gerçek bu dil
mrb arkadaslar bende uzun zamandır gıremıyodum bu yıl gıreceklere basarılar dılıyorum umarım hersey istedıgınız gıbı olur genc muhendısle aynı dıleklerle...
bu sayfada eskiLer topLanacaz gaLibagulen ben de uzun zamandır giremiyom ama artık eLimden geldiğinCe burda olmaya caLışacam biz kazandık yerleşTik bu sitenin katkısı cok Büyük.inş yeni arkaDaşlarada faydası oLmıuştur buranın SınavDa başarıLar
çok teşk inş herkes için en hayırlısı olur..
daha fazla konuşmayım sınavı düşündükçe acayip stres oluyorum hiç olmamıştı böyle bide herkese heyecanlanmayın diyodum şimdi kendim strese giriyorum.. iyi dilekleriniz için herkese teşk..paylaşım için de teşk metinsiritansiritan
2009 da girecem.Sınaw sistemi kökten değişecekmiş.Yeni gelecek sistem hakkında hiç bir net bilgim yok.umarım bu yeni sistemin ilk kurbanları olmayız.Ayrıca hafta sonu girecek arkadaşlara sonsuz başarılar diliyorum.
İlk defa sınava girecek olmamın verdiği heyecan ile inşaallah kötü bir şey yapmam. Sitedeki birçok kişinin bana çok emeği dokundu. Hepinizden Allah razı olsun. Yaklaşık iki ay sonra mutlu haberlerimizi sizlerle paylaşmak dileğiyle... Allah yardımcımız olsun...
ben de eskilerden olaraktan (uzun zamandır yazmıyordum.) bu sene girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. hayırlı yerler kazanırsınız inş. tekrardan hepinize başarılarsiritan........
bende 2009 da gircem öss ye o yüzden pek stresli falan değilim siritan

3 gün sonra öss ye gircek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum..siritan
teşekkürler arkadaşlar... hepimiz için hayırlısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin... .marmara üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin BaŞaRıLaR =)
benim daha 3 senem varsiritan Sizlere başarılar hak eden kazansın.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL