Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2008 ÖSS'nız Nasıl Geçti?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
sorularıda vermemişler mat2 yi merak ediyorum açıkcası bide fen2 yi bide fen1 ve mat1 i gulen
Geçen seneden kolay olacağı söylentisinin boşa çıktığına şahit olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım (!).. Sadece mat1 e bakabildim,27 netim var. Diğerlerine bakacak cesarete sahip değilim. Bir sene daha öss stresi çekeceğim galiba..
Puanlar geçen seneki gibi olursa istediğim yere gideceğim. Yalnızca Edebiyat-Sos bölümünde edebiyat soruları beni zorladı. Çok iyi sonuç bekliyordum; ancak tahminimce 247 aldım. 255-260 gibi hedefim idi; ama o bu kadar oldu. Umarım İstanbul Üni gazetecilik tutar.
çok kolay olacakmış mış da valla merak ediyorum bide zor olsaydı nasıl olurdu......
arkadaşlar ben çok zorlandım korkumdan puanları hesaplayamadım bile acaba sadece banamı zor geldi yoksa gercekten mi zordu....
arkadaşlar bence o kadar da zor değildi sorular. az önce baktım mat-2 sorularına, geometri soruları zaten pek zor değildi matematikte de zor değil de düşündürücü sorular vardı bir anda insanın aklına gelemyecek sorular.
benim hiç beklediğim gibi değildi..en azından kolay olacak demeselerdi dalga geçer gibi...yine hayal kırıklığı,yine mutsuzluk onca emek...mat2de doğru dürüst soru çok azdı ne karmaşık sayı sorusu ne trigonometri..bi iki tane abartı denecek derecede kolay soruyu sormuşlar gerisi...bi ölçü yok bulamadılar...bi tek bana zor gelse kendimde bulacaktım suçu ama bakıyorum hiç olumlu bişey yazan yok uzgun3..çok şükür öğlenden bu yana biraz toparladım yine dayanamadım girdim siteye içimi de döktüm ....hayırlısı artık napalım..o kadar gözümde büyümesine rağmen 1 yıl daha hazırlanma planları yapıyorum..yine hiç belli olmaz ..puanlar düşer belki 2006 öss gibi oldu bu biraz..Allah yardımcımız olsun.....
herkese geçmiş olsun. moralinizi bozmayın arkadaşlar henüz bunun için erken ayrıca hayatın sonu değil inş. herkes istediği alana yerleşir herşeyin hayırlısı...sıra bize geliyor umarım istediğimiz yere bizde ulaşırız...
geçen sene bende bu stresi yaşadım ama şükürler olsun kazandım sorulara tvde baktım 2. bölüm geometrisi zormuş bu sene bilgi ağırlıklı bi sınav olmuş sosyal bölümde umarım emekleriniz boşa çıkmaz bol şanslarsiritan
çok zordu herşey zordu hepsi zordu ne biçim bir sınavdı anlamadım uzgun3 öyle edebiyat soruları görmedim hayatımda..hele o coğrafyadan 2 soru vardı..biri grafikli,,diğeri coğrafyanın dağılış ilkesi...şaşırdım uzgun3 hiç karşılaşmadığım soru tipleri vardıuzgun3 bana nasip değil demekki öğretmen olmakuzgun3 belliki açıköğretimi bitirip,iş bulabilirsem bankada memur olcamuzgun3

şeyda Demişki:

benim hiç beklediğim gibi değildi..en azından kolay olacak demeselerdi dalga geçer gibi...yine hayal kırıklığı,yine mutsuzluk onca emek...mat2de doğru dürüst soru çok azdı ne karmaşık sayı sorusu ne trigonometri..bi iki tane abartı denecek derecede kolay soruyu sormuşlar gerisi...bi ölçü yok bulamadılar...bi tek bana zor gelse kendimde bulacaktım suçu ama bakıyorum hiç olumlu bişey yazan yok uzgun3..çok şükür öğlenden bu yana biraz toparladım yine dayanamadım girdim siteye içimi de döktüm ....hayırlısı artık napalım..o kadar gözümde büyümesine rağmen 1 yıl daha hazırlanma planları yapıyorum..yine hiç belli olmaz ..puanlar düşer belki 2006 öss gibi oldu bu biraz..Allah yardımcımız olsun.....

Aynen katılıyorum.Matematik 2 bölümünde 2 tane acayip kolay soru vardı,diğerlerini at çöpe.Allah aşkına bir 2007 ÖSS'ye bakın,bir de 2008 ÖSS'ye.Bir de kolay olacak veya sorular birbirine yakın olacak demeyin ya.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL