Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2008 ÖSS'nız Nasıl Geçti?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mahvoldum ben bir insan evladı ve allahın cezası klima yüzünden iki senem çöpe gitti.herşey kabus gibi.üniversitede sınava girdiğim halde ortam feciydi.öğretim görevlilerinin yerli yersiz esprileri,sıraları sallayıp sürekli insanların dikkatini dağıtmaya çalışan birkaç dengesiz.kusura bakmayın.bunları yazmasam gerçekten patlayacağım.
ama sonuçlar açıklandığında yine bir sürü öğrenci TV karşısına geçip 300 ham puan aldık türkiye birincisi olduk dicekler..önlerindeki tişörtlerde de dershanelerinin reklamı olcak..

demek istediğim şu ki,,bu sene yine bir sürü türkiye birincisi çıkacak.bi düşünün onlarda sen ben gibi öğrenci..peki nasıl oluyorda derece yapıyorlar..madem sorular zor diyoruzuzgun3

aslında kabul etmek lazım ki şahsen ben kabul ediyorum derece çıkaranlarda aynı kitapçığı çözüyor.ama adam full çıkarıyor..demekki ben iyi çalışmadım ki bir sürü yanlışm çıktı..
benim hiç beklediğim gibi değildi..en azından kolay olacak demeselerdi dalga geçer gibi...yine hayal kırıklığı,yine mutsuzluk onca emek...mat2de doğru dürüst soru çok azdı ne karmaşık sayı sorusu ne trigonometri..bi iki tane abartı denecek derecede kolay soruyu sormuşlar gerisi...bi ölçü yok bulamadılar...bi tek bana zor gelse kendimde bulacaktım suçu ama bakıyorum hiç olumlu bişey yazan yok uzgun3..çok şükür öğlenden bu yana biraz toparladım yine dayanamadım girdim siteye içimi de döktüm ....hayırlısı artık napalım..o kadar gözümde büyümesine rağmen 1 yıl daha hazırlanma planları yapıyorum..yine hiç belli olmaz ..puanlar düşer belki 2006 öss gibi oldu bu biraz..Allah yardımcımız olsun.....
benim hiç beklediğim gibi değildi..en azından kolay olacak demeselerdi dalga geçer gibi...yine hayal kırıklığı,yine mutsuzluk onca emek...mat2de doğru dürüst soru çok azdı ne karmaşık sayı sorusu ne trigonometri..bi iki tane abartı denecek derecede kolay soruyu sormuşlar gerisi...bi ölçü yok bulamadılar...bi tek bana zor gelse kendimde bulacaktım suçu ama bakıyorum hiç olumlu bişey yazan yok uzgun3..çok şükür öğlenden bu yana biraz toparladım yine dayanamadım girdim siteye içimi de döktüm ....hayırlısı artık napalım..o kadar gözümde büyümesine rağmen 1 yıl daha hazırlanma planları yapıyorum..yine hiç belli olmaz ..puanlar düşer belki 2006 öss gibi oldu bu biraz..Allah yardımcımız olsun.....
arda bu biraz da şans meselesi.süper ol sen git bütün sene dershanede derece yap adamın biri gelsin seni sınav boyunca rahatsız etsin.ne yapacan kendini mi ezecen.ne oldu şimdi ben çalıştım da.dershanede hep ilk ondaydım.sonuç ne fıs.kulaklarımı tuta tuta soruları çözmeye çalıştım yaptıkları gürültüleri duymamak için.üniversite dedik mis gibi ortamda sessiz sessiz girecez dedik.al oturdum şimdi.ben neyim şu an biliyomusunuz koca bir hiç.yalnızca hiç.
anlıyorum seni..çok haklısn tabiki..insanda şans ve kader olacak..nasibin önüne kimse geçemez...bu şekilde düşünmek lazım olayı..demekki nasibimzide yokmuş.Allah böyle hayırlı görmüş..yolumuza çaresiz bir şekilde devam etmeliyiz artık
arkadaşlar sonuçlar ne olursa olsun hepimiz bir şekilde bütün sene emek harcadık uğraştık yorulduk.e tabi kolay olacak dediler soruları bir acayip yaptılar.karmaşık sayılsardan o şekilde bir soru beklemiyordm şaşırdım resmen.
hayırlısı olsun arkadaşlar .sanırım hepimiz dinlemeyi ve biraz kafa dağıtmayı hak ettik.Kimilerimiz üniversiteye gidecek kimilerimiz seneye tekrar deneyecek ya da başka bişey ama bence biraz kafa dinleemek artık hakkımızsiritan
Benimde tam istediğim gibi olmadı 240 gibi alacağım diye girdim tahminimce 232 falan alıcam,neyse hayırlısı budur belki,ama 2. bölüm sos2 de kasıldım doğrusu...
Valla keşke ilk girişim olsaydı bu kadar koymazdı.Arda'nın da dediği gibi nasip değilmiş belki.
Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavlarına hazırlanacak olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim bu arada.
Valla keşke ilk girişim olsaydı bu kadar koymazdı.Arda'nın da dediği gibi nasip değilmiş belki.
Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavlarına hazırlanacak olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim bu arada.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL