Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2008 ÖSS'nız Nasıl Geçti?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya arkadaşlar çok şaşırdım yaa özelliklede üni.deki görewlilerin yaptıklarına....yaa neden öle bişe yapıolar ki ne hakları war ya buna...neyse inş. olur umudumuzu kaybetmeyelim....

bende sorulara anlam weremedim çok farklı soru tarzları wardı.ilginç yaa trigonometride şaşırttı beni.mat2 we fen2 kasdı cidden.ama hayırlısı baklaım umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlarrrr...
yaa arkadaşlar cidden çok şaşırdım özelliklede üni.deki görewlilerin
yaptıklarına....yaa neden öle bişe yapıolar ki ne hakları war ya buna...neyse inş. olur umudumuzu kaybetmeyelim....

bende sorulara anlam weremedim çok farklı soru tarzları wardı.ilginç yaa trigonometride şaşırttı beni.mat2 we fen2 kasdı cidden.ama hayırlısı baklaım umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlarrrr...
Tek umudum taban puanlarının düşme ihtimali..
valla benimde pek iyi geçtiğini söyleyemicem..2.bölüm benide biraz zorladı bazı soruların cvpları çok çelişkliydi..bide üzerine baş ağrısı olunca çok zor oldu..geçen sene sınava sonunda kadar ben bütün soruları bitirmiştim bide 2 kere kontrol etmiştim..bu sefer yetiştiremicem diye çok panik yaptım bazı sorularıda yanlış okumuşum..hala inanamıyorum çalışmasam içim yanmıcak bide o kadar çalışıp yanlış yapınca çok koyuyor..Ama yinede hala umudumu kaybetmedim o kadarda kötü gelmez puanım ama istediğimin altında..Allah nasip etmişse olur eğer kaderimizde yoksa napalım..valla annem hep bi söz söyler ''nasipsa gelir Hint den Yemenden nasip değilse ne gelir elden'' yapcak bişey yok kendinizi üzmeyin dicem ama pek inandırıcı olmucak..Beni sınavdan sonra görücektiniz omuzlarımda sanki 2 ton ağırlık vardı..dediğim gibi yapcak bişey yok artık sınav bitti ne yaparsak yapalım geri döndüremeyiz zamanı artık geleceğe bakalım önümüze bakalım..

tek umut..uzgun3 bi sınavdan önceki yorumlara bakıyorum bi de bu bölümdeki yorumlara,hayal kırıklığı bu olsa gerek..Allah hepimize sabır versin arkadaşlar...Esra'nın da söylediği gibi her ne olursa olsun en azından sonuçlar açıklanana kadar iyi bir tatili hak ettiğimizi düşünüyorum..ben başladım bile..herkese tavsiye ederim...
bunları söylemek için çok erken başarı sıranızın nerelerde olacağını bilemezsiniz sakin olun sonuçları bekleyin öncelikle herşeyinn hayırlısını dileyin eğer olmazsada üzülmeyin sakın belkide hayat sizin doğru yönde karar vermenizi bekliyordur... çok ciddiyim sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı olur inşallah...34
bu başarı sırasını hala çözmüş deilim neye göre belirlenio kii?
en yüksek puan alandan alçağa doğru olan bir sıralama unutmayın ki öss sıralama sınavı moralinizi bozmayın kolay da herkese zor da ...
Herkesin tek umudu puanların düşmesi...
Bizde öğretim görevlisimi ne üdüğü belirsiz 2 görevli vardı..zaten meslek lisesinde girdim sınava pencere önündeydim güneş gelmesin die bişey yapıştırmışlar sınavın ortasında onu ordan kopardı bi sürü ses.bide son 1 saat son 45 felan sürekli tahtaya yazması da dikkatimi bozdu.Ya sınava gidenler bide yanında saat niye getirmez anlamıyorum ne kadar vs gibi soru da sorup durdular.bi de kolay deyipte hayal kırıklığına uğratmaları da cabası.Bu ösym adam olmaz işin özeti..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL