başarı sırası denen şey ayse08gul arkadaşımızında söylemiş olduğu gibi en yüksek puandan düşüğe doğru sıralanmamız.. bu yıl atıyorum 25bininci sıradasınız geçen yıl 25bininci kişinin girdiği yerlere yerleştirilme ihtimaliniz çok yüksektir. tabiki bu arz talep meselesi cok talep olursa puanıda artabilir ama bu başarı sıralamaları tercihlerde çok önemlidir...
afedersiniz ama bence puanlar düşmez..5-6 arkadaşımla konuştum.edebiyatı-27 ye 3 müş..
bitanesi ed-sosu full çıkarmış.
bitanesinin 4 ynlış.türkçe herkeste full zaten.adamlar sos 2 yi bile 3-4 ynlşla kapatmışlar..
genelleme yapmamk laızm ama bence herkesin sınavı kötü değil.yani yine ediyat öğretmenliğine 330 dan aşşa girilemicek.
kısaca 1 damla bile umudum yok..benim kaderimde öğretmen olmak yokmuş.bu sene kapanışı yaptım artık..açıköğretimden devam
Fizikte beklediğim konulardan gelmemesine çok şaşırdım.oysa ne biliyim young deneyi bekliyodum çıkmadı. sonra enerji yoktu, enerji seviyeleri yoktu , rölativite yoktu ,aydınlanma , kondansatör , basit harmonik , moment dengeden doğru dürüst bi soru bile yoktu.açıkçası soruları beğenmedim.sonra mat da o kadar parabol , polinom , matris determinant çalıştım bi tane soru yoktu.özel tanımlı fonk , süreklilik , asimptot hiç birşey..bunlara çalışırken giden zamanıma üzülüyorum..
Tahmini netlerinizi yazabilir misiniz arkadaşlar?
Ayrıca arkadaşım şu kadar yapmış, bu kadar yapmış pek düşünmeyin bunları. Bazı şeylere inanmamak inanmaktan çok daha iyi. Sanmıyorum ki ed-sos'tan full yahut fulle yakın yapan binlerce kişi olsun.
ben artık bu konuda kimseye inanmaycam çnk dershaneki hocalarımın gelecek dediği hiçbir soru gelmedi biyo 2 ezber resmen sistem yoktu ya...mat 2 zordu

ben bırak dersizleye girmeyi bilgiyi bile doru dürüst açmıodum sınav için ama şu olanlara bak ya....

yarımağanda ne deiyse tam tersi çıktı sınavda..ne diim allah bizim için en hayırlısını verir..inşallah
ben artık bu konuda kimseye inanmaycam çnk dershaneki hocalarımın gelecek dediği hiçbir soru gelmedi biyo 2 ezber resmen sistem yoktu ya...mat 2 zordu

ben bırak dersizleye girmeyi bilgiyi bile doru dürüst açmıodum sınav için ama şu olanlara bak ya....

yarımağanda ne deiyse tam tersi çıktı sınavda..ne diim allah bizim için en hayırlısını verir..inşallah
gerçktn hiç beklediğim gibi olmadı... sırf ezberdi bu kadar beklemiodmm... inş.. sonç daha ii olur bekledğimden..

matematik, türkçe süperdi ama sosyal biraz kastı beni. ben ea1 im o yüzden fen puanına ihtiyacım yoktu ama o kadar basit sorular gelmiş ki 11 tanesini birkaç kere dinlediğim dersler sayesinde yapabildim. Seneye ÖSS'ye girecekler hiç kasmasın, bu adamlar çıldırmış. O kadar formül ezberledim gidip en basit yerlerden sormuşlar. neyse inşallah herkes hak ettiği yeri kazanır...
Sos-1 in soruları hep bilgi sorularıydı.. Coğrafyada hoş sorular çıkmıştı.. Felsefe'deki Descartes ile ilgili soruyu yanlış yaptım,çok güzel bir soruydu;fazlasıyla bilgi gerekliydi..
Türkçe bölümünde anlatım bozukluğundan sadece 1 tane soru çıkmasına çok şaşırdım. Ösym bu sene resmen tabuları yıktı..
Mat1 geçen seneki ile eş değer zorluktaydı. Durak sorusu gerçekten çok şık bir soruydu. Analitik umduğumdan kolaydı.
Gelgelelim ed-sos ve mat2 ye... Kesin çıkmaz dediğim soru tipleri karşısında bayağı afalladım.. Burcu'nun da dediği gibi Mat-2 de birçok konu es geçildi. Ne diyeyim belki hakkımda hayırlısı olan buydu.. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8