Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2008 ÖSS'nız Nasıl Geçti?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar sorular sanki öğrenci ayrıt etmek yarine öğrenci harcamak istenircesine sorulmuş.Benim bildiğim Sosyal-1 testinde yoruma dayalı sorulara yer verilir.Bilgi soruları 2. bölümde çıkar.Şimdi bir dilcinin bir fencinin edebiyat-sosyal ve sosyal-2 testini çözmeyeceğini bile bile neden bu testlere bilgi sorusu yerleştirmişler hala anlamış değilim.
Arkadaşlar sorular sanki öğrenci ayrıt etmek yarine öğrenci harcamak istenircesine sorulmuş.Benim bildiğim Sosyal-1 testinde yoruma dayalı sorulara yer verilir.Bilgi soruları 2. bölümde çıkar.Şimdi bir dilcinin bir fencinin edebiyat-sosyal ve sosyal-2 testini çözmeyeceğini bile bile neden bu testlere bilgi sorusu yerleştirmişler hala anlamış değilim.
ewet yaa normalde sayısal olduğum halde sosyal yapıodum...ama sos1 çok kazıktı yaa hiç yorum yoktu bi kaç maddeyi bilemezsen yapılmıodu sorular...hiç beklediğim gibi değildi hiç bişeyy....
İğrenç ötesiydi, en kötü sınavım bu olsa gerek. uzgun3

arkadaşların da dediği gibi mat2 ve edb da ben de acayip afalladım, nasıl sorular onlar öylee ya, dogru düzgün polinom yok, det. yok.... iğrenç.Sözde gecen yılki gibiydi sorular..laf hepsii laf..!! sanki hiç össde degilim gibi oldu.. anlatım bozuklugu 1 soru filan, tarihi de kasmışlar..

Belki de hayırlısı bu ne diyelim. uzgun3
bize verilmiş olan sorularda konu dağılımlarıyla hiç bir alakası yok...
çok dengesiz bir sınavdı gecen senede bazı sorulara kızmıştım ama gecen sene çok kolaymış ya fakat ben yeterince çelışmedığım için soruları bilmediğim için yapamadım.....
fakat bu yıl kendime çok güveniyodum daha dün arkadaşlara moral veriyodum bugün ne hale geldim....
bu insanlar bizi bu duruma düşürmekten zevkmi alıyor anlamıyorum.....

neyse arkadaşlar anlaşılan sınav gercekten zordu ve çoğu kişinin sınavı kötü geçti bu demek oluyor ki puanlar inş. düşecek
çokkkkkkkkkkkk kötüüüüüüüüüüüü uzgun3 çokk berbatt uzgun3 allahımm neden böle olduuuzgun3 ben nerede hata yaptımuzgun3 edebiyattan 9 tane yanlışım var.sos 1 den 7 tane..türkçeden 4-5 tane yanlış..mat 1 den 20 tane yaptım...mat 2 ye elimi bile süremedim..tüm çalımalarım boşa gitti..mat2 yi elleyemeyince bari sos 2 çözeyim dedim.ondanda 7 yanlışm var..tamamdır ya  sıfır çektim uzgun3 annemin babamın suratına bakamıyorum evdeuzgun3 odaya kapattım kendimi uzgun3 alahım sen yardım et banauzgun3
sos1 çok kötü :'( resmen 2. bölüm soruları gibiydi bide sorular geçen seneki gibi olcaktı uzaktan yakından alakası yok bi tek sos1de battım uzgun3 puanımı geçen seneki sisteme göre hesapladım sözel2=>317 oluo sosyal bilgiler öğretmnliği istiorum puanlar düşcek diolar inşallah olur bundan sonra işimiz kontenjanların artmasına ve puanların düşmesine kaldı heralde uzgun3uzgun3uzgun3
arkadaşlar felsefe de bi soru wardı.bilgi kuramı mı kawramı mı ne.o nekadar saçma sapan bi soruydu öyle.yaa.gitmişler edebiyattan da turganyev i sormuşlar.o kim yaa.o kadar derine inilir mi.zaten stress hat safhada..bu soruları hazırlayanların isimleri vermiyolar di migulengulengulengulengulen
ben evde oturup çözdüm de sorular gecen seneye nazaran baya ağır geldi bana hem 1. bölüm hem 2.bölüm ya da ben formumdan düşmüşüm bilemicem siritan)))
Arkadaşlar inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.Şİmdiden kafanızı hesaplamalarla karıştırmayın.Sonuçlar açıklanan kadar rahat rahat gezin.Onda sonra bir de tercih sıkıntısı başlıcak.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL