Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2008 ÖSS'nız Nasıl Geçti?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bi sınavdan herkes şikayetçi olduysa o sınavda bi sapıtma var demektir.herkesin sıkıntısı var benim gibi,çok saçma bi sınavdı,geçen sene çıktığımda kolaydı demiştim ama bu sene kolay değildi.
geçen seneki sisteme göre:
trkçe 29
sos1 23
ed so 22
sos2 20
mat1 den ise 1 netim vargulengulengulen
bi sınavdan herkes şikayetçi olduysa o sınavda bi sapıtma var demektir.herkesin sıkıntısı var benim gibi,çok saçma bi sınavdı,geçen sene çıktığımda kolaydı demiştim ama bu sene kolay değildi.
geçen seneki sisteme göre:
trkçe 29
sos1 23
ed so 22
sos2 20
mat1 den ise 1 netim vargulengulengulen
Benimde rezalet yaa sorun nerede bilemiyorum bende mi Öss' demi??
Türkçe : 24
Sos1: 23.75
Mat1: 2.75
Fen1: 0.75
Edb-sos: 25
Sos2 22.5(Mantık neydi öle yawww)
mat1 yaktı beni gulen mat2 iyiydi türev,integral daha zor bekliyodum ama bilmediğim soru kalıpları vardı uzgun3 ah mat1 ah geleceğimle oynadın.neyse alabileceğim puan o kadar kötü değil ama bu çalışmaya haketmedim uzgun3
benimde puanım daha iyi olabilirdi o kadar çalışmaya,iletişim istiyorum ama bir sene daha hazırlanamam o yüzden halkbilim istiyorum ankara üniversitesi umarım olur.
benim genelde iyi geçti iyi diyosam bana göre iyi yani öyle çok yükseklerde değil.
fen1 deki düz aynayı çukur ayna olarak gördüm ve yanlış yaptı,sosyalde 1 soruyu yanlış okuduğum için yanlış yaptım.daha iyisini yapabilirdim.mat2de kendime çok güveniyodum ama güvendiğim dağlara kar yağdı diyebilirim.ayrıca bi sürü konu var soru sormadıkları o konulara çalıştığım günlere yanıyorum.

birde geçen seneki sınavdan sonra internette falan millet çoşmuştu.puanım şöyle iyi böyle güzel diye.bu sitede dahil.bu sene o kadar yoğunluk yok.benim kendi görüşüm ama taban puanlar mutlaka düşecek.
inşallah düşer ya uzgun3 ben sözelciyim bizim dersanede ve etrafımda sözelde öle yüksek bi puan yapan yok zaten sözelcilerde azınlıkta diliorumki puanlar düşsün rahat rahat yerleşebilelim uzgun3 2006 ya göre 2007de puanlar 5 puan kadar hatta bazı bölümlerde daha fazla artmıştı ben diorumki bu sene puanlar 2006daki gibi olcak =) inşallah olur =)
bilmiyorum düşer mi düşmez mi ama kime sorsam iyiydi,kolaydı işte mat2 zorladı diyor.gene de düşürmeyip napıcaklar geçen sene çok arttı daha ne kadar artabilir ki
inş düşer uzgun3
ya internete giriyorum millet full yapmış herşeyi,sokağa çıkıyorum tanıdığım öss'ye girenler ne bileyim denemelere girdiğim dershanelerde ağlıyorlar hüngür hüngür.bu ne yaman çelişki anlamadım.bu arada benim girdiğim salondaki öğretim görevlisine kendisi hakkında şikayette bulunacağımı söyledim.beni sınavımı iptal ettirmekle tehdit etti.benim üniversiteye falan inancım kalmadı.öğretim görevlileri bu anlayışa sahipseler eğer ben dışarıdaki insanlardan herşeyi beklerim.sinüzit rahatsızlığı olanlar klimanın direk başa üflediğinde kafalarının nasıl kaskatı kesildiğini bilirler.bir klimanın kolunu indirmek bu kadar zor olabilir mi?kadın resmen benim kıvranmamı seyretti.sınavın ortasında arkaya atıp o gürültülere maruz kalmama seyirci kaldı.ben ne bedel ödeyeceksem o beş katını ödeyecek.hiç olmazsa öss sınavlarına girip salon görevlisi olma hakkından men edilsin.bari başka öğrenciler bu tip insanlara emanet edilmesin.belki canım kadar sevdiğim müzik aletlerimi satıp avukat tutacağım.burcu inan seni çok iyi anlıyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL