Dersizle Forumları

Full Versiyon: Üniversite okumak istiyorum.Eksiklerim var.Yardım lütfen:(
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ben iki yıl önce liseden mesun oldum ve ünüversiteye hazırlanıyorum cok eksiklerim var onları kapamaya calısıyom karalıyım kazanacagım mezun oldugum ilk yıllarda gidemedim ünüversiteye calısmak zorundaydım maddi sıkıntıalr nedeniyle simdi hazırlanıyorum cok eksigim var matemetik lise birden basladım calsıyom önermelerdeyim ama anlamıyorum cok agır geliyor meslek lisesi mezunu oldugumdan cok eksigim olduu nabıcamı sasırdım deresaneye yenı kayıt oldum yas nedeniyle tatile girmişler rehber hocaları yok ve sunu cok merak ediyorum ben dört yıllık kazanma ihtimalim yokmu bu yeni sistemle beraber ilk kitapcıkdan giricem ben bunu biliyorum onun yaparsam kazanamasmıyım dört yıllıgı bir bilgin bir hoca her kimse bana yardım ederse cok sevinirim sizlerin yardımınısa ihtiyacım var ne olur yardım edin ben ünüversite okumalıyım okumak sitiyom okucamdauzgun3uzgun3uzgun3uzgun3uzgun3uzgun3uzgun3uzgun3:
merhaba ilk önce konu başlığınız vede açtığınız platform yanlış.... aziminiz güzel dersaneye başlıyosunuz  eğer burdaki  kaynakları,örnek çözümleri vede kendi sorularınızı yazarsanız bizlerde yardımcı olacğız...meslek lisesi olduğunuzu sölediniz sadece ilk bölümden sorumlusnuz...sizn için daha iyi ...yani mat1fen1türkçe vede sosyal bilimler 1 testlerinden sorumlu olcaksınız teşekürler başarılar....
Evet actıgım yer yanlsı ama öyle yapmam gerekıyordu nese önemli olan szilere ulasmam yeterliydi vede ulastım cok tşkler sunu merak ediyorum ben ilk kiyapcıkdan sorumluyum ama ordan sınava gircem ve dört yıllık kazanma ihtimalim yokmu ikinci sorum ise matematik önermeler konusu anlayamadım lise bir müfretadından basladım konuların basındayım cok kafamı karıstırıyoer bana yardımcı olurmusunus????
benim bildiğim kadarıyla mat. önermeler konusu çıkmıyor sınavda cıkan konulara çalışsan iyi olur bence lise müfredatına göre değil de öss kitabına göre çalışırsan senin için daha faydalı olur bence....kişi istedikten sonra yapamayacağı bişey yoktur niye kazanamayasın ki!!!!!
ya ölede ama ebmn dersneye balıcam işte okuların acılmasıyla birşikte ben istedim dersaneden kitap bana ünüğversiteye hazırlık verdiler sunu merak ediyorum ben birinci bölümden igircem ve dört yıllık kazana bilirmiyim acabaa??
birinci bölümde bazı 4 yıllık bölümler. örneğin bilg. öğretmenliği..
birnci bölümden 4 yıllık eğitim ler var sizn hangi bölümden mezunsunuz ona bağlı olarak ek puan veiriler okuldan vede kazanma şansınız dahada yüksek...
Ben elektronık muzunuyum evet okuya bılırmıyım acaba dört yıllık varmıdırkii!!!
MaVi_AsK Demişki:

Ben elektronık muzunuyum evet okuya bılırmıyım acaba dört yıllık varmıdırkii!!!

atbiki bölümünuzle ilgili bir çok üniversitede yerleşblicğiniz yer var emin olun..gozkirp ilk bölümden sorumlusnuz dersler videolarda var sitenin kolay gelsin başrılar
cok tşk ederim prenses cok cok tşkler peki bu puan hesaplamaları nasıl benım okuldan aldıgım puan 85 2003 2004 mezunuyum!!!
Sayfalar: 1 2
Referans URL