demekki çoğu kişi iyi yapmış ya da katsayılar düşmüşte olabilir.belki de hiç biri.
tüm dersizleli üniversite adaylarına tercihler&sonrası için başarılar dilerim.Allah yardımcınız olsun.
2007 yle karşılaştırdım.38 binlere denk gelio
2007 yle karşılaştırdım.38 binlere denk gelio
ne yazık ki öyle oldu.ea ve say da düştü,sözelde yükseldi puanlar.ben ilk 8000 bekliyordum ama 14000'lerdeyim.:S
ee o zaman neden giriyoz ki sınava.boşuna kafayı yiyoz.bilmem kaç trilyon kayıt yarası toplamayı biliolar.
açıkçası puanların katsayıların düştüğünden emin olmaya başladım

çnk sonuç beklediğimden düşük geldi..ayrıca dediğiniz gibi sıralama daha yüksek olmalıydı..anlayamadım..inşallah üniversiteler puanlarını buna göre ayaralamıştır tek umudumuz bu açıkçası

açıkçası puanların katsayıların düştüğünden emin olmaya başladım

çnk sonuç beklediğimden düşük geldi..ayrıca dediğiniz gibi sıralama daha yüksek olmalıydı..anlayamadım..inşallah üniversiteler puanlarını buna göre ayaralamıştır tek umudumuz bu açıkçası
geçen seneden daha yüksek puan alıp,sıralamamız geçen seneye göre bin kusur daha geriye düştüyse (ki benimde öyle) bu demek oluyor ki bu sene çokk çokk daha fazla kişi aynı puanı aldı.yığılma oldu.ve binlerce kişi bir kaç soruyla hakederek önümüze geçti.
üniversiteler puanlarını buna göre ayaralamıştır diye bir durum söz konusu olamaz sanırm.çünkü üniversitelein puanları geçen seneden belli olmuştu zaten.yani 2007 taban puanları esas alıncak.ki bu puanları üniversiteler değil,,bizler belirliyoruz.arz talep meselesi.ne kadar yüksek puanla bir üniversiteye girersen o bölümün puanı yükselir.
yazık bizlere.okuyabilmek için şu çektiğimiz sıkıntılar gerçekten bir insan evladına çok fazla.allah annelerimze babalarımıza ve bizlere sabır versin.
arda o zaman 57 binlerde bi başarı sırasıyla ve 303.küsür puanla gazetecilik bölümüne giremem sanırım.geçen senenin 303 ü 39-40 binlere denk gelio.yani aldıgım puanla istredğim gazeteciliğe giremiyorum senin deddğine göre