Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS adayları, sonuçlar için DİKKAT!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Sonuçları geçen hafta açıklanan ÖSS'den sonra şimdi de tercih heyecanı yaşayan öğrenciler dikkat! Sonuç belgeleri adrese gelmeyecek. İşte prosedür:

Üniversite adaylarının, Öğrenci Seçme Sınavı sonuçlarına göre tercih yapabilmeleri için gerekli olan ÖSS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu dün ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlandı.

Adaylar, içinde tercih formunun da olduğu Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu, ortaöğretim kurumu müdürlüklerinden, ÖSYM sınav merkezlerinden ve ÖSYM bürolarından 3 YTL karşılığı temin edebilecek. Tercih yapma işlemleri 23 Temmuz-3 Ağustos 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tercihler, başvuru merkezlerine yapılabileceği gibi bireysel olarak ÖSYM'nin internet adresinden TC kimlik numarası ve ÖSYS şifresiyle de yapılabilecek. Tercih bildirimi faks, posta, elektronik posta gibi yollardan yapılmayacak. Başvuru merkezleri aracılığıyla tercihini yapacak adayların bu işlem için başvuru merkezinden randevu alması gerekecek.

alıntıdır..

geçen senede böyle dediler geldi ..yinede bilginiz olsun belli olmaz bide gelmez ..
kaynak Haber7 mi aynur gulen
Çünkü orda da "hafata" yazmışlarda
haber yanlış olmuş. sonuç belgeleri mutlaka gelecektir. tercih kılavuzu ve formu gelmeyecek.
bende sonuç belgeleri eve gelmeyecek diye biliyorum...
2008 ÖSS Basın Toplantısı'nda Ünal Yarımağan Demişki:

2008-ÖSS Sınav Sonuç Belgeleri adayların adreslerine 16 Temmuz  2008 tarihinden itibaren  gönderilmeye başlanacaktır.

gozkirp
Referans URL