4.senem sözel 2 303 küsür.klavuza baktıkça kendime lanet edyorum.gazetecilk istyodm ama klavuzda 57 binlerde bırakın 57 binleri 40 binlere bi gazteclik bile yok.geçen sennn aynısını basmışlar farklı bişi yok.
benimde aynı 2. senem 303 küsür,hani puanlar düşecekti aynı ya aynıııı
öyle düşünme zaten kendi sıralamana bakmayacaksın ki senin sözel sıralaman içinde eşitağırlıklarda var gecen sene bize dershanede sıralamanızdan 20 bin aşşağıya kadar inin dediler yoksa yapamazsın ki....
ama bu yıl kaç bin oynar onu bilemiyeceğim ama bende tercih yaparken 20 bin kesin aşşağıdan yazacağım..
sen bi dershaneye git detayları öğren ona göre yap...benimde 3. senem az çok seni anlıyorum ama biz elimizden geleni yaptık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..ama sakın pes etme ..yerleştirilemediniz yazısını bu kez okumayacağız inş..
arkadaşlar puanlar düşecek dediler evet doğru ama klavuzdakiler gecen yılın taban puanları o düşemezki...bize 10 puan düşecek dediler yani siz 310 a kadar tercih yaparsınız buda sıralamada 20 bin kesin oynuyor....
ne olursa olsun böyle başlık yakışmaz

umudunu yitirme..
4.senem sözel 2 303 küsür.klavuza baktıkça kendime lanet edyorum.gazetecilk istyodm ama klavuzda 57 binlerde bırakın 57 binleri 40 binlere bi gazteclik bile yok.geçen sennn aynısını basmışlar farklı bişi yok.
Dostum ben 4. senem de kazandım.Bence hiç karamsar olmayın!. Her işte bi hayır vardır

arkadaşlar siz olmasanız ben ne yaparım.çevremde benden umutlu olanları (başta ailemi)karamsar bıraktıgım için gerçekten çok mutsuz oldum.ama elimden gelen bu.biz bi jiip için girmedik bu sınawa.1 m,lyon kişinin hakkını yemek için ya da.ben benim olanı alıp hakkım olanı alıp gitmek istyorum tıpkı kazanan arkadaşlar gibi.
çok haklısın biz de jeep için girmedik ama onlardan daha zengin kalbe sahibiz , inanca , arkadaşlıga..Bu günlerde destek olalım birbirimize..hiç bir şey saglıktan önemli değil...hayırlısı olsun diyelim..okul 1.leri bile bazen açıkta kalabiliyor..halimize şükredelim..
303'le Konya'ya girebilirsin sanırım. Ben de gazetecilik istiyorum, 3. senem. İstanbul'u istiyorum. Ama geçen sene Konya'yı çok araştırmıştım. Konya'ya 305 ile geçen sene bir arkadaşım girdi. Bu sene kontenjanlar bir şekilde artacak, Konya'yı bence kesinlikle düşün. Ayrıca, Erzurum Atatürk Üniversitesi geçen sene -hatırladığım kadarıyla- 302/303 ile almıştı.
Gazetecilik gibi "fazlasıyla zor ve riskli" bir meslek için bence kötü bir puan almamışsın. Riski bir yerdesin; ama 303'le gazeteciliğe girilecek yerler var. Ayrıca, bence senden bir halt olmaz değil; bize bu sistemi uygulayıp bizi bu durumda bırakanlardan bir halt olmaz.
İkinci öğretim gibi alternatif de var. Birinci öğretim olmadı ikinci öğretim garanti olur.
Eğer hiçbiri olmadıylsa...
Ek olarak, seni çok iyi anlayabiliyorum. Bir sene ek kaybım var benim, yani 4 sene boşta kaldım. Askerlik var, senden beklentiler var... Bu yüzden, çok iyi düşün, eğer Türkiye'deki gazetecilikler olmazsa Kıbrıs'ta burslu girebileceğin gazetecilikler var. Azerbaycan Bakü'yü tavsiye ederim, bu puanla gireceğin harika yerler var. (Rusça öğrendikten sonra.) Çünkü senin 4. senen, çok ince düşünmelisin ve başta belirttiğim gibi çok da karamsar olma, puanın bu meslek için kötü değil.
arkadaşım ne olursa olsun umudunu yitirme umudumuzda kalmazsa neye tutunuruz neyi dayanak olarak gösteririz sonunda ölüm yok belki hayırlısı bu şekildedir benim bir akrabam 5. girişinde kazandı inş. senin içinde hayırlısı olur