Dersizle Forumları

Full Versiyon: BUNALIMA GİREN GENÇ İNTİHAR ETTİ
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
BUNALIMA GİREN GENÇ İNTİHAR ETTİ

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi Göksöğüt Beldesinde Bunalıma Giren Genç İntihar Etti. Edinilen Bilgiye Göre; Zübeyde Teke(27) ÖSS'den Düşük Puan Alması Sonucu Bunalıma Girerek Babasına Ait Av Tüfeği ile İntihar Etti. Olay Yerinde Hayatını Kaybeden Zübeyde T.'nin Cesedi, İncelemelerin Ardından Otopsi İçin Antalya Adli Tıp Kurumu'na Sevk Edildi.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Göksöğüt beldesinde bunalıma giren genç intihar etti. Edinilen bilgiye göre; Zübeyde Teke(27) ÖSS'den düşük puan alması sonucu bunalıma girerek babasına ait av tüfeği ile intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Zübeyde T.'nin cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Zübeyde T.'nin akşam eve gelmemesi üzerine şüphelenen aile, Göksöğüt Belediyesi'nden anons ettirdi. Anonsu duyan köylülerin genci araması sonucu belde çıkışındaki bir mescitte kapının arkasında ölü olarak bulundu.

alıntıdır...
Sistemi desteklemiyor olsam da, ÖSS'ye hazırlık dönemlerinde ben de bunalıma giriyor olsam da, bu arkadaşın yaptığını tamamen yanlışlık olarak buluyorum. Aptal bir sınav yüzünden hayata kıyılır mı hiç, acizlik bence. ÖSS, ÖSYM, Üniversite olmadan da hayat olur. Yazık, çok yazık.
bu birazda ilenin bakış açısına bağlı..haklısın furkan öss için cana asla kıyılmaz saçma...ama ona hayatı yaşanmaz hale getirilmişse oda kendine başka çıkış yolu bulamaıştır..kesinlikle desteklemiorum bu yapılanı...ama nasıl bir hayat yaşıyordu yaşatılıyordu kimbilebilirki..onu bu kadar aciz bırakan bişey vardır mutlaka öss olmdanda çalışabilir kendi ayakalatrı sütünde durabilrdi ama bu ona sunulmadıysa...
Haklısın ECE ama nolursa olsun ölüm çözüm yolu degil bir çıkış yolu asla degil ne kadar çaresizlik içinde olursak olalım çare ölüm degil
tşkkurler paylaşım için
fani dünyanın fani işleri için asıl olan sınavı kaybetmeyi göze almış..Allah yardımcısı olsun..
şeyda Demişki:

fani dünyanın fani işleri için asıl olan sınavı kaybetmeyi göze almış..Allah yardımcısı olsun..

evt sana katılıyorum aslında ama kız 27 yaşında kim bilir sınava kaç kez girmiştir.intihar etmesi için geçerli bir sebep değil aslında ama onun için belki de büyük bir nedendir.kendimi onun yerine koydum da intihar etmesem bile delirirdim.nasıl annemin babamın yüzüne bakardım bilmiyorum.Allah o günleri göstermesin bize.ilk girişte kazanalım.

üzüldüm walla ya.inş. öbür dünya da Allah yardımcısı olur.
Ne delirme ne de intihar sebebi olarak gösteremezsin...Herşey sende biter.Olmamışsa olmamıştır.sınawa kaç kere girerse girsin nasip deilmiş işte..OLmayınca olmuyor...Kendini kötü hissediyosa psikiyatriye görünseydi.Amansız bi bunalımın içine düşmüş gibi çözümü intiharda bulmuş...Asıl şimdi kaybetti sınawı....Çok kötü....Çok kötü......
Referans URL