Dersizle Forumları

Full Versiyon: Karşılık vakti geldi.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Okul açıkken bana bu sitenin doğrusu çok emeği geçti. Artık bu siteye bir karşılık vermem gerektiğini düşünüyorum. Forumunuzun kurulmuş olduğu MyBB forum sistemini oldukça iyi biliyorum diyebilirim. Elinizde büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli kullanmakta size yardımcı olmak istiyorum. Sizden iki isteğim var.Birincisi bana sitede bir adminlik yetkisi vermeniz, ikincisi ise forumun baş admini yani ftpden foruma dosyaları yollayan kişinin msn adresi..

Nerden çıktı bu diyebilirsiniz. Forumunuzun admin kontrol paneline girip sitenizi çökertebileceğimi düşünebilirsiniz. Doğrusu ben olsam ben de böyle düşünürdüm. Ama kesinlikle ve kesinlikle böyle bir niyetim bulunmamaktadır.

Amacım benim bu sene sınıfı takdirle bitirmemi sağlayan sizlere karşılığı vermek.
Sitenizde yapmayı düşündüklerim:

1. Önce bazı sitelerle banner(reklam) değiş-tokuşu iki tarafta birbirine para vermeyecek. Ama onlardan bize ve bizlerden onlara üye akışı olacak. Yani üye sayımız artacak.

2. Ben sadece sitenin forum kısmından anlıyorum diğer taraftan hiç anlamam. Ama forum kısmınızın çehresini değiştirip modern bir görüntü kazandıracağım. Böylece foruma gelenler kalıcı olacaklardır.

3. Forumumuzdaki üye sayısı arttıkça diğer siteler veya firmalar bize reklam vermek isteyeceklerdir. Böylece siteden para kazancımız olacak ve bu paralarla daha çok ders videosu siteye eklenebilecektir.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Emekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.

O.Erdem İnanç

mrsahin
1- bu sitenin sana yardımcı olduysa ne mutlu
2- mybb hakkında bizde yeterli bilgiye sahibiz
3- bence bu forum sade ve güzel
4- banner takas gerekli değil.
5- (benim yorumun) maalesef adminlik ve ftp için sana yardımcı olamam.
6- zaten şu anda belirli bir kitlemiz forumu sürekli takip ediyorlar. diğer forumlarada bakabilirisin. paylaşım yapan ve forumda kalan üyeler aynıdır. arada bir yeni kişiler katılabilir.
7-2 aylık olmamıza rağmen 1400 yakın üye çok ii bir rakam. yaz zamanı olduğu için üye olan kişi sayısı az.
8- üye olanların sayısının az olmasının diğer bir sebebi ise üye olmayan ziyeretçilerinde forumu görüntülüyebilmesidir. belirli bir süre sonra ziyaretçilerin forumu görebilmesi için üye olması gerekecektir.bu şekilde üye sayısı dahada artacaktır.
9- yardımcı olmak isterseniz paylaşımlarda bulunabilirsiniz
10- iyi akşamlar
mrsahin Demişki:

6- zaten şu anda belirli bir kitlemiz forumu sürekli takip ediyorlar. diğer forumlarada bakabilirisin. paylaşım yapan ve forumda kalan üyeler aynıdır. arada bir yeni kişiler katılabilir.
7-2 aylık olmamıza rağmen 1400 yakın üye çok ii bir rakam. yaz zamanı olduğu için üye olan kişi sayısı az.
8- üye olanların sayısının az olmasının diğer bir sebebi ise üye olmayan ziyeretçilerinde forumu görüntülüyebilmesidir. belirli bir süre sonra ziyaretçilerin forumu görebilmesi için üye olması gerekecektir.bu şekilde üye sayısı dahada artacaktır.
10- iyi akşamlar

ilginiz için teşekkür ederim. karar sizin.
mrsahin
bende teşekkür ediyorum. iyi akşamlar
mrsahin Demişki:

10- iyi akşamlar

çok guzel anlatmışsın tebrikler adminim gozkirp
Dosyaları ben upload ediyorum. Daha önceden tanımadığım bir kişye kesinlikle şifre vermem. Ayrıca admin alışı artık olmayacaktır.
Yinede ilgin için teşekkürler.
tabi sen iyi niyetli olabilirsin ama sürekli olmadık mesajlar da alıyoruz...
bu şekilde sana güvenmemiz gerçekten zor...
üzgünüm...
böyle olacağını tahmin ediyordum zaten.. dediğim gib karar sizin teşekkürler.
Bu konuyyla ilgiili madem sitede yardım edemedim.O zaman sizin bir bannerınızı siteme eklemek istiyorum. Eğer burda banner kodunuzu verirseniz siteme ekleyip size destek olmak isterim.
adminlerimiz doğru söylüyo bence hiç kimseye ihtiyacı yok biz varız burda.
forumumuzda paylaşım yaparak yardımcı olabilirsiniz ...
Referans URL