Dersizle Forumları

Full Versiyon: açılır pencereler
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
merhaba arkadaşlar ya benim bi sorunum var internete bağlanır bağlanmaz garip garip pencerele açılıp duruyor pc de service pack 2 yüklü açlırı pencere ayarlarını en yüksek seviyeye çıkardım ama bi faydası yok yardımcı olursanız sevinirim
mrsahin
büyük ihtimalle bilgisayarına spam bulaşmış ve alakasız sitelere yönleniyorsun. spam tarama programlarıyla bi tarama yaptırabilirsin.
tarama yapabilceğim bir program biliyormusun
mrsahin
a-squared (a²) diye bir program var inderme hitide baya yüksek. içinde birçok özellik barındırıyor. adresi ömden gönderirim. link vermek yasak biliyorsun.
ve bu gibi sinir bozucu olaylara link yemişsin denir arkadaşlar pc dünyasında..açıklama olarak mesela bir siteye girip bir şey indiriyorsun veya birresime bakıyorsun..bu sitenin güvenilir olup olmadıgındn emin olmadıgından her önüne gelene tıkalyınca alın size içerisine kod gizlenmiş başa bela linkleri...bu yüzden tek tavsiyem bilmediğiniz güvenemediğiniz sitelerden pek fazla dosya indirimi yapmayın..iyi günler
Benim de pcime sitenin birinden birşey bulaştı ve 60+ explorer penceresi açtı ve bilgisayara reset attım açtığımda hata veriyordu soğutma sisteminde bir sorun algılandı kapattıktan sonra servise iade ediniz..Sonra bu uyarı kalktı ama ben yeniden yükledim pcyi..Bence de güvenmediğiniz ve bilmediğiniz sitelerden sakın birşey indirmeyin.Fazla meraklı olmak iyi değil..
Referans URL