Dersizle Forumları

Full Versiyon: phpye nasıl htmlyi aktarcam???
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar kendim bir php forum kurdum ama htmlyi nasıl aktarcağımı bilmiyorum..Yani site ingilizce o yüzden zorluk yaşıyorum html ayarları açıkmı bile bilmiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim...
Hangi forumu kurdun ismini yazarsan ve html aktarma konusunu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz...
reklam yapmış olmam demi forumun adını yasam..Yoksa editlersiniz zaten...

İşde htmlyi nasıl aktarcam..Yani site ingilizce html ayarı açık olup olmadığını bile bilmiyorum nasıl olcak yardımlarınız için teşekkürler...

Kurduğun Forum Ücretsiz Bir Phpbb Forum Scriptidir. Html veya Php Kodlarını Görmen İmkansızdır. Türkçe Yapmak İçin İse Forumun Admin Panelinden Genel Ayarlardan Deeğiştirmen Gerekiyor Eğer Türkçe Dil Dosyası warsa Kolay Gelsin
normal durumlarda html kodlarını php arasında göstermen için echo ' ile '; arasına yazman gerekir...selametle
bende türkçe dil dosyası var msn:teknohan@teknohan.com ekle veriyim html eklemek için control panelinde config gibi bişey var ona girip kodları açıcan biraz uzun yolu ara bulursun gerisini sen halledersin.. hadi kolay gelsin.
Referans URL