17-01-2007, 07:19 PM
09-02-2007, 11:15 PM
metodi çok açıklayıcı olmuşsun
bu işlere meraklı arkadaşım pascal hani liselerde böyle mavi ekranlı siyah ekranlı buz gibi soğuk iç ürperten programlar varya yada eskiden rasgeldigimiz butarz ekranlı programlar işte onların yazımı için gereken bi programlama dili.açıklamam biliyorum cok basit oldu ama yeni başlayanbirine teknik kelimelerle anlatamazdım..pascal öğrenmenn iki amacı vardı bende.birincisi programlama mantıgını öğrenmek ikincisi virüs yazmak içindi.işe yaradığını emin olun gördüm..
ayrıca herkesin dediği sey şu artık kullanılmıyor bırakın bu dilleri anlatmayı diye..ama şöyle bir durum var örneğin ben pascalda mantığı kapınca zaten pascalda çalışmamki başka dillere gecer kendimi geliştririm.amaç temel..
bu işlere meraklı arkadaşım pascal hani liselerde böyle mavi ekranlı siyah ekranlı buz gibi soğuk iç ürperten programlar varya yada eskiden rasgeldigimiz butarz ekranlı programlar işte onların yazımı için gereken bi programlama dili.açıklamam biliyorum cok basit oldu ama yeni başlayanbirine teknik kelimelerle anlatamazdım..pascal öğrenmenn iki amacı vardı bende.birincisi programlama mantıgını öğrenmek ikincisi virüs yazmak içindi.işe yaradığını emin olun gördüm..ayrıca herkesin dediği sey şu artık kullanılmıyor bırakın bu dilleri anlatmayı diye..ama şöyle bir durum var örneğin ben pascalda mantığı kapınca zaten pascalda çalışmamki başka dillere gecer kendimi geliştririm.amaç temel..
10-02-2007, 08:53 PM
kurabiye_canavari Demişki:
metodi çok açıklayıcı olmuşsun
bu işlere meraklı arkadaşım pascal hani liselerde böyle mavi ekranlı siyah ekranlı buz gibi soğuk iç ürperten programlar varya yada eskiden rasgeldigimiz butarz ekranlı programlar işte onların yazımı için gereken bi programlama dili.açıklamam biliyorum cok basit oldu ama yeni başlayanbirine teknik kelimelerle anlatamazdım..pascal öğrenmenn iki amacı vardı bende.birincisi programlama mantıgını öğrenmek ikincisi virüs yazmak içindi.işe yaradığını emin olun gördüm..ayrıca herkesin dediği sey şu artık kullanılmıyor bırakın bu dilleri anlatmayı diye..ama şöyle bir durum var örneğin ben pascalda mantığı kapınca zaten pascalda çalışmamki başka dillere gecer kendimi geliştririm.amaç temel..
pascal komutları diğer programlama dillerinde çok farklılık göstermez
örneğin delphi de pascal komutlarının birebir benzeyenleri kullanılır
tabi işni önemli yanı mantığını kavramak

10-02-2007, 08:58 PM
çok yüzeysel geçtim ayrıca basit dille farkındayım ama açıkladık işte:P
mantık konusuna katılıyorm
mantık konusuna katılıyorm
Sayfalar: 1 2