Dersizle Forumları

Full Versiyon: PHOTOSHOP
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
BEN SU AN SDÜ'DE BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE PROGRAMLAMA BÖLÜMÜNDE OKUMAKTAYIM.SİZLERDEN SİTENİZE FHOTOSHOP VE C++DERSLERİ KOYMANIZI İSTERİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....

Başlık düzeltildi

Yakında bu dersleride eklemeyi düşünüyoruz ama sizinde bildiğiniz gibi bunlar zaman alan işler biz en kısa zamanda eklemeye çalışacağız.
SİZDEN SİTENİZE C++ DERSİ KOYMA İSTEGİMİN NEDENİ: SU AN C++ GORUYOR OLMAMDANDIR...BÖYLE BİR SİTE YAPTIGINIZ VE İLGİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM...
sdü'nün anlamı ne?Bu arada ben de sakarya üniversitesinin internet üzerinden uzaktan eğitimle vermiş olduğu bilgisayar programcılığını okuyorum.sdü_yaramaz'ın dediği gibi c++ dersinide verebiliseniz memnun olurum.sdü_yaramaz arkadaşa başarılar diliyorum.
SDÜ Süleyman Demirel ün. demek. Önceden de bahsettiğim gibi bunları eklemek biraz zaman alacak .
Gülşen arkadasım basarılar dilegin için tesekkür ederim...Ben de sana basarılar dilerim....gorusmek üzere...
bende c++ görmüştüm...
hocamız çook çok iyi olduğu için hepimiz geçtiksiritan
başarılar...
tesekkür ederim onur arkadasım bizim hocamız kötü biraz fakat calısırsan gecebiliyorsun...
ben bişey merak ediyorum bölümünüz çokmu zor???????????
bide çok iş alanı varmı_?????
Bölüm zor ve hocalarda daha zor hale getiriyor. (ege programcılıktan bahsediyorum). İş imkanı da şöyle; okuldan çıktığın bilgilerle iyi bir iş bulman imkansıza yakın fakat kendini programlama(internet programlama veya görsel), tasarım, veri tabanı vb. alanlarda geliştirirsen iyi bir iş bulabilirsin. Benim tavsiyem ise bu bölüme gelmeminzden yana.
Sayfalar: 1 2
Referans URL