Dersizle Forumları

Full Versiyon: ingilizce dersi...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
herkese selam..
benim merak ettiğim acaba ingilizce derside olackamı...
Evet arkadaşlar birkaç ingilizce hocasıyla görüşüyoruz. Yakında İngilizce derslerine de başlayacağız.
way çook güzel yaw...
ya benim bi hoca var o tamam dedi fakat camera olayını çözemiyor bendende uzakta olduğu için yapamıyoruz siritan
Eğer İngilizce de konulursa çok güzel bir site olur. Tabi bir de Kimya ...
yaaa inşallah ingilizce derside olur sitenin çok yardımı olduAllah razı olsun haızrlayanlardan uğraşanlardn ve sponsor olanlardan
nikimi_kedi_7 Demişki:

yaaa inşallah ingilizce derside olur sitenin çok yardımı olduAllah razı olsun haızrlayanlardan uğraşanlardn ve sponsor olanlardan

Arkadaşım şu anda bir sponsorumuz yok. Biraz destek var ama hala kendi imkanlarımız ile çalışmalarımızı yürütmektediz. uzgun3
iniglizcede güzel olur hakikaten tabi imkanlar ne ölçüde yeter umarım birileri sponsor olur radyo tatlısesde sitenin tanıtımlarını duydum ama niye kimse sponsor olmuyo bu konuda daha başka ne yapılabilir kimler haberdar edilebilri ona bakmak lazım.
hkn Demişki:

iniglizcede güzel olur hakikaten tabi imkanlar ne ölçüde yeter umarım birileri sponsor olur radyo tatlısesde sitenin tanıtımlarını duydum ama niye kimse sponsor olmuyo bu konuda daha başka ne yapılabilir kimler haberdar edilebilri ona bakmak lazım.

Merak ettim siz radyo tatlıses'in sürekli dinleyicisimisiniz?
eğer ingilizce derslerine başlanırsa ingilizcenin en başından mı başlanacak yoksa belli bir seviyeden mi başlanacak.Ve bide şöyle bir şey olsun eğer ingilizce derslerine başlanırsa o ders içinde anlattığınız günkü dersin kısa özetini dersin sonunda verin veya bir sonraki dersin başında verin diğer derse hazırlık olur başarılarınızın devamını dilerim
Sayfalar: 1 2
Referans URL