Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSYM Tarafından Gönderilen Belgelerin Ele Geçmemesi Veya Kaybolması Durumunda
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ÖSYM tarafından adaylara gönderilen ÖSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi, Tercih Formu, ÖSS Sınav Sonuç Belgesi vb. belgelerin postadaki gecikmesinden veya kaybolmasından ÖSYM merkezi sorumlu değildir. Belgeleri kendisine ulaşmayan ve belgelerinin kaybolduğuna inanan ya da belgelerini aldıktan sonra kaybeden adaylar, mutlaka bu kılavuzun sonuna eklenmiş olan "Genel Amaçlı Dilekçe Örneği"ni veya fotokopyasını kullanarak ÖSYM'ye başvuracaklardır. Bu dilekçenin işleme konabilmesi için ÖSYM'nin T.C. Ziraat Bankası Güvenevler Şubesi/ANKARA 375301 numaralı hesabına 3.500.000 TL'nin yatırıldığını gösterir Banka Dekontunun eklenmesi gerekir.

Adaylar doldurdukları dilekçeyi PTT kanalıyla "ÖSYM Sınav Hizmetleri Müdürlüğü'ne" gönderebilirler ya da şahsen "Karyağdı Sokak No: 28 Aşağıayrancı/ ANKARA" adresindeki ÖSYM Ankara Bürosuna verebilirler. Sınava bir hafta kalıncaya kadar ÖSYM'ye ulaşan dilekçeler işleme konur. Sınava bir haftadan daha az bir süre kaldığında bu belgeler posta ile gönderilmez, sadece şahsen başvurularak alınabilir.

Dilekçeyle başvurma yoluna gidecek adayların zamanı iyi hesaplamaları, cevabın kendilerine sınavdan önce ulaşıp ulaşamayacağını iyice düşünmeleri ve buna göre hareket etmeleri yararlarına olacaktır.

faydalı bilgiler
yeniden sınawa giresim geliyosiritan
saol...
hoacm çok saoğolun yani ...benim geçen yıl gelmemişti ve çok panik olmustuk umarım herkesın ki gelir ...
Merhabalar.. Yazışma adresime ÖSYM tarafından hiçbirşey gelmedi.. Fakat aynı zamanda ÖSYM nin sitesinde tam olarak hangi kağıtlar geleceğine dair en ufak bir bilgide göremedim.. Öncelikle dilekçeye başvurucam, daha sonra bütün bu kargaşa arasında Ankara'ya gitmek zorunda kalabilirim.. Dilekçenin açıklama kısmına tam olarak ne yazılır, geri dönme ihtimali nedir..Ulaştığına nasıl emin olucam.. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok memnun olacağım.. Şimdiden teşekkürler..
Saygılar..
sana bir tavsıyede bulunayım en kısa zamanda ne işin warsa ankaradan hallet çünkü bu tarz durumlarda dilekçeleri pek takmıyorlar açıkcası bı an önce ankaraya gıt kolay gelsın
Bu Bilgi LAzımdı Bir akrabama saolun
Referans URL