benim de sorunum oğuzhan arkadaşaynalar konusunda tamamım ama kırılma da şu na sorunum var ve yazılı tarihi yaklaşıyor
ayrıca ben böyle siteyi ilk kez gördüm bir tv kanalının haberlerini izliyordum sizi gerçekten etbrik ederim böyle bir site açtığınız için
benim de sorunum oğuzhan arkadaşaynalar konusunda tamamım ama kırılma da şu na sorunum var ve yazılı tarihi yaklaşıyor
ayrıca ben böyle siteyi ilk kez gördüm bir tv kanalının haberlerini izliyordum sizi gerçekten etbrik ederim böyle bir site açtığınız için
Aslında ben Aynalar konusunu burda anladım ve benim de yazılı tarihim yaklaşıyor.
Hem optik ile ilgilitüm sorular olur. Hem de Mercekler hakkında konu anlatımı.
TAM ANLAYAMADIM, KIRILMA KONUSUNDAMI SORUNUN VAR. GENEL OLARAK BİRAZ BAHSETTİM ONCEKİ MSJLARIMDA İSTERSEN ORDAN Bİ BAK BELKİ İŞİNE YARAR. OLMAZSA DAHA AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE ANLATIRIM...
yasin hocam meraba benım optık te sorunum var ama az bunu nasl gıderebılırız
ozellıkle merceklerden hocam yardımcı olursanız sevinirim
Mercekleri ogrenebilmek için ilk once cukur ve tumsek aynada ışın ve goruntu ozelliklerine iyice bir calıs. ondan sonra zaten mercekleri cok rahat yapacaksın emin ol. cunku ozellikleri cok benziyor. bi calıs bakalım sonra yine don bana. ogrenip ogrenmediğin hakkında...