merhaba benim bilgisayarım bozuldu.çünkü içini açıp makinayla süpürdüm.bilgisayarcılar süpürgenin pervaneye zarar vermeyeceğini söylüyor ama internet kafeci statik elektrik muhabbeti bilmem neresini yakmış olabilir diyor.kasayı götürdüm ama adam şimdi de monitörü istiyor...bilgisayar açılırken tüm periyodik seslerini düzgün çıkardı ama monitöre görüntü gelmiyor.kocaman bir
NO SİGNAL yazısı var girişleri kont ettim ama girişlerde sorun yok.int kafecei adam bilgisayarı başka monitörde çalıştıramamış. şimdi de monitörle gidicem...offffffffff nerden aldım başıma bu belayı güzelim internetimden oldum ya arkadaşlar benden tavsiye bilgisayarınıza kendi başınıza temizleme yapmayın....
bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum....
valla ben süpürmemiştim.benimkisi durduğu yerde gitti.şimdi kasayı açıyodum ses geliyodu işlem yapıyodu ama monitöre görüntü gelmiyordu.ben ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım.bir de format atıldı.ancak öyle düzelmişti.işlemcine bişey olacağını sanmıyorum.
dikkatli süpürseydin amy ya :P
bak şimdi monitöre görüntü gitmemesinin en olası nedenlerini sölim sana
ekran kartı tam oturmamıştır.
ekran kartında bir şeye zarer vermiş olabilirsin (kondansatör gibi.)
yada işlemci tam oturmamıştır.sök bida tak.
statik elektirk muhabbeti ile bi alakası yok

amy_lee parçalara dokunmadıysan statik elektrikten zaten zarar görmüş olamazsın. Bencede ekran kartın yuvasından oynamış olabilir istersen onu bir söküp tekrar tak. Statik elektrikten kurtulmak iin çıplak elle kasayadokunman yeterli

tam oturmamış olma ihtimali bana olası gelmedi

birisi bunu farkederdi mutlaka...
korkarım ekran kartın gitmiş olabilir

ama olmaz diyede bişey yok tabi

belkide tam oturmamıştır...
bi an önce yaptır şunu

arkadaşlar çok sağolun artık burdayım...

statik elektrik die bişi yokmuş.biz ekran kartını değiştirmiştik.size söyliyeceğim ama gelip beni öldürmek isteyebilirsini

şaka tabi

ekran kartı girişini yanlış yere takmışım....
hadi ben neyse...ama int kafeci kalkmış diğer girişi deneyeceğine ekran kartının slatlarını değiştirmiş 20 milyona patladı....

baya enayi yerine düştüm ama napalım korktum başka bir girişe takıp denemekten..

ohh ya rahatladım...
saolunn

ekran kartı girişini yanlış yere takmışım....
hadi ben neyse...ama int kafeci kalkmış diğer girişi deneyeceğine ekran kartının slatlarını değiştirmiş 20 milyona patladı
YA amy_lee sen adamı öldürürsün.ne komik kızsın yaa.hadi sen ekran kartını yanlış yere taktın internet kafeci neler saçmalamış öyle..neyse tekrar geldiğine sevindim

ben bu konuyu komik yazılar bölümüne taşısammı diyorum

taşıyın valla..milletle dalga geçiodum ben..babamdan bi hikaye anlatayım, gerçi babam bu olaya çok bozulmuştu ama ben gülmekten öldüm...
babam beyaz eşya satış müdürü..
bir gün son model bi buzdolabını satıyorlar.kadım hevesle eşyalarını etlerini fln dolaba yerleştirip dolabı kapatıyor ve yatıyor...ertesi sabah kalktığında bütün etler o adana sıcağında mahfolmuş diğer yicekler desen artık tam bir çöp ..iğrenç koku tüm evi kaplıyor tabi...kadın hüngür hüngür ağlıyor...hevesi kursağında kaldı yanii....
neyse sinirli bi şekilde babama telefon edip azarlıyorlar...babam yetkili servisi yönlendiriyor...buzdolabına bir bakıyorlar ki akıllılar fişini takmayı unutmuş..

ben bu olayla dalga geçerken aynı durumua düştüm galiba..

bakın sizde gülmeyin komşunuza gelir başınıza ...

ben gülmüştüm...
ben güldüm
artık çok geç

gidip tüm prizleri kontrol ediyim