Dersizle Forumları

Full Versiyon: Forum Hakkında Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öncelikle böyle bir site yapmış olduğu için site yöneticilerine teşekkür ediyorum.bence mükemmel olmuş hem forum hemde konu anlatımları.Eğitime bence çok iyi bir destek sağlıyor bu forum.yapımında emeği geçen tüm arkdaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. ve yoldaki başarılarılarından dolayı onları tebrik etmeyi bir BORÇ BİLİYORUM.
TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.
gerçekten çok güzel bi forum..kendi adıma girdiğim zaman çıkamıyorum teşekkürlr..siritan
ben de çok beğeniyorum bu siteyi ve çalışmaları da takdir ediyorum..her zaman sölerim bu sitenn açılmasına vesile olan kardeşlerimizden Allah razı olsun..ilerde daha da iyileri olması dileğimle..gozkirp
site süper ya
site yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim açıköğretim aöf bölümüde açılsa daha da güzel olur
eet bencede mükemmel bi yer burası uzun zamandr burdym fakat önceki bilgilerimi hatrlayamadığım için yeniden üye olmak zorunda kaldım düşünüorm da bu ders dışı konular hakkında neden müzikle iligili bi bölüm açılmıo çok baktım fakat bulamadım eğer öle bi bölüm açılırsa gerçekten çok güsel olur müzik grupları hakkında bilgi alışwerişinde bulunurz çok sewinirim gerçkten böle bişi olursa gerçekten çok renkli bi forum şimdiden saolunsiritan
bana görede site mükemmel 4-4 lük yani.umarım böyle devam edergulen
tek kelimeyle mükemmel bi forum
emeğinize sağlık
Eğer Bana Sorarsanız Ark.larım bence Site yetersiz..bence Sitede Hiçbişey yok..Benim Sitelerimi Görseydiniz Bu site karşısında ağzınız Açık kalırdı Bana bıraksalardı Dünya kadar büyütürdüm ama Sakalımız Yok kii..uzgun3 İyi Akşamlar..
by_Kretschmer Demişki:

[color=pink]Eğer Bana Sorarsanız Ark.larım bence Site yetersiz..bence Sitede Hiçbişey yok..Benim Sitelerimi Görseydiniz Bu site karşısında ağzınız Açık kalırdı Bana bıraksalardı Dünya kadar büyütürdüm ama Sakalımız Yok kii..uzgun3 İyi Akşamlar..

aslına bakarsak birçok site var dediğin gibi daha geniş kapsamlı; fıkralar , şarkılar,filmler,eleştiriler vs....

ama kendi adıma söyliyim burası bir ders sitesi olduğu için hiç bu yönüyle bakmadım sene boyunca gerek videolarla gerek forum arkadaşlarımla birlikte ders çalıştım.dersler bitincede öğrendimki dersizle cafe diye bir bölüm varmış siritan

yani bence dersizle dışında, amacı itibariyle daha içerikli , daha profesyonel bir site yok. varsada ben bilmiyorum.siritan
ama ne olursa olsun dersizle birtane

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL