Tamam Biliyorum Bende Senden Farksızım..Bende Daha Yeni Dersizle Cafe Die Bir Bölüm War Gördüm..We O yüzden İmzamı deiştim.Merak Ederseniz...Ayrıca Herseye ragmen Yinede bana Sorarsanız site Yetersiz..Benim Bir Çok Planım War..Fıkra,Şarkı,Film Deil İstediklerim..Daha Kapsamlı Genel Kültür Bilim we Teknologi,Yorum,Biyografi,Yararlı Prog. vs...Neyse Ben sizin kafanızı şişirmeyeyim..Destina Yorumun İçin Saol..
bence de mükemmel..bazı kısıtlamalar var ama sanırım onlarda gerekli olmasa olmazdı

amatör bir ruhla hazırlanmış ve bu amatör ruhla eminim ki bir çok kişinin geleceğini pozitif yönde şekillendirmiş bir site
siteyi oluşturan ve katkıda bulunan herkese teşekkürler.
site super yöneticilerin polmğe yer vermemesine bayılıyorum.siteyi kuranlara ve yardımcı olan arkadaşlara teşk.ederim
Eğer Bana Sorarsanız Ark.larım bence Site yetersiz..bence Sitede Hiçbişey yok..Benim Sitelerimi Görseydiniz Bu site karşısında ağzınız Açık kalırdı Bana bıraksalardı Dünya kadar büyütürdüm ama Sakalımız Yok kii..
İyi Akşamlar..
sizin kendi siteniz varmış ne güzel...sanırım kendi sitenizi "dünya kadar" büyütmenize engel olan kimse yoktur. harika projelerinizi kendi sitelerinizde gerçekleştirebilir, orayı dünya kadar büyütebilirsiniz.
başarılar.
by_Kretschmer sana sonuna kadar KATILMIYORUM!!!!!!!!! bu sitenin asıl amacını öğrenmemişsin istersen forum kurallarından birinci maddeye bak amaç ne öğren siteelerin elbette güzeldir orasına bişey demem ama dünyadan büyük JÜPİTER var orasıda bana göre DERSİZLE.COM o kadar foruma üyeyim hiç birinde bu kadar fazla zaman geçirmem çünkü!!! hiç birinde bu kadar saygı yok,bu kadar arkadaşlık çevresi yok hatta bi konuda hiç unutmuyorum genç mühendis adlı bir arkadaşım şaşırıyordu nedeni ise bir arkadaşımız rahatsızlanmıştı ve herkes ona yardım etmek için elinden geleni yapıyordu ve bunu öss sınavı öncesinde yapıyorduK!!! elbette herkes biraz daha fazla içerik ister ama azı kanaat etmeyen çoğu bulamazmış buda bi atasözümüz...
[quote=by_Kretschmer]
Eğer Bana Sorarsanız Ark.larım bence Site yetersiz..bence Sitede Hiçbişey yok..Benim Sitelerimi Görseydiniz Bu site karşısında ağzınız Açık kalırdı Bana bıraksalardı Dünya kadar büyütürdüm ama Sakalımız Yok kii

İyi Akşamlar.
arkadaşım sana sormadık

.. sitede herkes hertürlü paylaşımı bizlerle paylaşıyorlar.. kendinde diyorsun benim sitelerim..reklam mı yapıyorsun anlamadım... bu sitede her siteden olması gereken hatta en fazlası olan disiplin var.. kimse bunu sağlıyamaz.. hiç bi forum bu kadar eğlenceli ve disiplinli değil.. burda insanı motive ediyorlar, sınava hazırlıyorlar.. dersizle cafe bölümü tatil olunca açılıyor.. siteyi sana bıraksalardı eğlenceden başka bişey yapmazdın.. ayrıca iyikide sakalın yok...

Tamam Biliyorum Bende Senden Farksızım..Bende Daha Yeni Dersizle Cafe Die Bir Bölüm War Gördüm..We O yüzden İmzamı deiştim.Merak Ederseniz...Ayrıca Herseye ragmen Yinede bana Sorarsanız site Yetersiz..Benim Bir Çok Planım War..Fıkra,Şarkı,Film Deil İstediklerim..Daha Kapsamlı Genel Kültür Bilim we Teknologi,Yorum,Biyografi,Yararlı Prog. vs...Neyse Ben sizin kafanızı şişirmeyeyim..Destina Yorumun İçin Saol..
dostum bura bi eğitim sitesi.sitenin cafe bölümü yeterde artar bile. dediğin şeyler tabi eğlenceli olur ama bu sitede değil en azından oke?

BENCE FORUM GAYET GÜZEL...
arkadaşlar emeği geçen herekse çok teşekkürler harika bır forum burası güzel bir ortam başarılarınızın devamını diliyorum ..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14