Dersizle Forumları

Full Versiyon: Forum Hakkında Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Site Amacı Ve Vizyonu Bakımında Çok Güzel Yerlere Hitap Etmesine Rağmen Forumun Tema Editlenmesi Berbat.Ayrıca Konu Başlıklarının Güzelliği Forumun Niteliğine hİç Uymamış.
sunguralp
bu bana matematik bölümünde de oldu mesajını değiştirdi admin fatihgk kanıtlamadığın sürece o da mesajını değiştirdikçe birşey yapamayız dediği için buna gerek duydum ilgileneceğinizi umarak YAZISINI  ekliyorum...

menalaus hocam sizin gibi saygı değer bir insanın sözlerini elbette dinlerim.msjımıda sildim ama şunu belirteyim bende ağustos ayından beri bu sitedeyim.kimin ne tür karekterde olduğunu çözmem uzun sürmedi.olaylara pek katılmamakla beraber sorularımı yazdım.ama sunguralp nickli daha kız mı erkek mi onu bile bilmediğimiz bir insan herşeye burnunu sokuyor ve ben gerçekten çok sıkıldım.

önce süpergırl diye siteye giriyo.100 defa banlanıyor.yine üye olup yüzsüz yüzsüz gelip tüm forum sayfalarına yorum yazıyor.insanda biraz haysiyet olur.admin abiler sanki onun süpergirl olduğunu bilmiyolar.

efendi olsun biraz.artislik yapmassın.çocuk gibi beni adminlere şikayet etmektende vazgeçsin.ilkokula çevirdi forumu.

bugünkü deneme sınavımdan 235 aldım.çok gerginim gerçekten.ama neyse .
valla yazık sana.terapiste ihtiyacın var ..

kimlik bunalımına girmişsin.
ispatla işte.senin gibi yalancılardann mı korkucam.kendine 50 tane nick alıp+rep vermeyi biliyorsun tabi .
sunguralp
ben susuyorum....

sussan ne yazar.ne olduğun çıktı ortaya susarsın tabi.

adam baştan fake.

zehr-i zakkum
Britney Demişki:

menalaus hocam sizin gibi saygı değer bir insanın sözlerini elbette dinlerim.msjımıda sildim ama şunu belirteyim bende ağustos ayından beri bu sitedeyim.kimin ne tür karekterde olduğunu çözmem uzun sürmedi.olaylara pek katılmamakla beraber  sorularımı yazdım.ama sunguralp nickli daha kız mı erkek mi onu bile bilmediğimiz bir insan herşeye burnunu sokuyor ve ben gerçekten çok sıkıldım.

önce süpergırl diye siteye giriyo.100 defa banlanıyor.yine üye olup yüzsüz yüzsüz gelip tüm forum sayfalarına yorum yazıyor.insanda biraz haysiyet olur.admin abiler sanki  onun süpergirl olduğunu bilmiyolar.

efendi olsun biraz.artislik yapmassın.çocuk gibi beni adminlere şikayet etmektende vazgeçsin.ilkokula çevirdi forumu.

bugünkü deneme sınavımdan 235 aldım.çok gerginim gerçekten.ama neyse .

canım supergirl=sunguralp tek kelimeyle süper bir kız...onu tanımamışsın...Onu az da olsa tanıyan biri olarak senin bu sözlerini kınıyorum.o benim manevi kardeşim bu yüzden onu savunma hakkım var...onun bu sitede kalması için ona ben ısrar ettim...sağolsun beni kırmadı ve kaldı...ARTİSTLİK YAPAN KİM BELLİ....
sunguralp

ooooooooooooffffffffffffffffffff alın kzıınızı başınıza çalın yaaaa.

hay allah kahretsin be.bi tane ruh hastası yüzünden dklarım gitti burada.

millet test çözüyo ben burda ne yapıyom .allah benide kahretsin yaaa
zehr-i zakkum
düzgün konuşsana kızım..
adamın asabını bozuyorsun...git testini çöz ortamıda germe!
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL